By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Εισαγγελέας για διαρροή κατάθεσης
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedLIFEΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εισαγγελέας για διαρροή κατάθεσης

Τhessports
Last updated: 16/12/2020 15:11
Τhessports
Share
SHARE

Νέα προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για τη δημοσιοποίηση όσων κατέθεσε εμπλεκόμενος ποδοσφαιριστής του Άρη ,στην Αστυνομία.

Νέα έρευνα διεξάγεται αναφορικά με τη δημοσιοποίηση κατάθεσης, που ελήφθη στο πλαίσιο της πρόσφατης προκαταρκτικής εξέτασης για την απόπειρα δωροδοκίας εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα Άρη- ΠΑΟΚ. Οι σχετικές καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιοτόπουλος σήμερα παρήγγειλε τη διενέργεια νέας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή των όσων είπε στην αστυνομία ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» Μάριος Σιαμπάνης, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Αφορμή αποτέλεσε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που κατήγγειλε την απευθείας αναμετάδοση της κατάθεσης σε αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου». Η έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα Κυριακή Κλιάμπα η οποία καλείται να διαπιστώσει αν υπήρξε διαρροή κι αν αυτά που μεταδόθηκαν στην εκπομπή είναι πραγματικά όσα κατέθεσε ο Μ. Σιαμπάνης, στο τμήμα Αθλητικής Βίας.

πηγή: grtimes

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:LIFEΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Συντηρητικά ο Κουρμπέλης
Next Article Άρης προς ΠΑΟΚ : “Δε σέβεστε τον Άρη; Θα τον φοβάστε!”

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US