By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Εισαγγελέας Λακαφώσης : “Υπήρξε Συμμορία, αθώοι λόγω παραγραφής”!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE

Εισαγγελέας Λακαφώσης : “Υπήρξε Συμμορία, αθώοι λόγω παραγραφής”!

Τhessports
Last updated: 17/12/2020 14:35
Τhessports
Share
SHARE

Για σχεδόν τέσσερις ώρες διήρκεσε η πρόταση του εισαγγελέα έδρας στη δίκη της «Συμμορίας», Χαράλαμπου Λακαφώση, κρίνοντας αθώους σχεδόν τους πάντες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Σημαντική επισήμανση ωστόσο ότι η πρότασή του στηρίζεται στο γεγονός ότι τα εν λόγω αδικήματα έχουν παραγραφεί, καθώς παραδέχεται ότι πράγματι υπήρξε «Συμμορία» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με επικεφαλής τους Μαρινάκη, Σαρρή, Κουρίδη αλλά η δράση της διεκόπη στο τέλος του 2012 και ως εκ τούτου, διεγράφη το 2018.

Από εκεί και πέρα όμως τα δύο μοναδικά παιχνίδια που θεωρεί ότι χειραγωγήθηκαν, είναι αυτά του Ολυμπιακού με Βέροια και Παναχαϊκή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα, καθώς υιοθετήθηκαν πλήρως οι καταθέσεις Γεωργέα, Καλαϊτζίδη.

Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι ότι για το μεν πρώτο παιχνίδι κρίνει ότι στήθηκε μόνο από τη φιλοξενούμενη ομάδα, προτείνοντας την ενοχή των Αρβανιτίδη, Λαναρή, Μπάρμπα, Παυλίδη και για το δεύτερο θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο τον διαιτητή Δημητρόπουλο. «Δεν προκύπτει καμία αμφισβήτηση κατά τη γνώμη μου από το βίντεο, ότι ο διαιτητής ενήργησε σκόπιμα», η ατάκα του κ.Λακαφώση.

Άξια αναφοράς κι όσα υποστηρίζει ο εισαγγελέας για τον περιβόητο τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Από τα στοιχεία δικογραφίας δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα χειραγώγησης αγώνα». Ακόμη δε, θεωρεί ότι η… επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, δεν επηρέασε τον διαιτητή Γιάχο που είχε διευθύνει εκείνο το παιχνίδι.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι στην πλειονότητα των αγώνων που θεωρεί ο κ.Λακαφώσης ότι δεν χειραγωγήθηκαν, μεταξύ άλλων και για το Αστέρας-Ολυμπιακός, στηρίζεται στις εκθέσεις των παρατηρητών για τους διαιτητές, τις οποίες λαμβάνει ως «τεκμήριο αλήθειας με αυξημένη βαρύνουσα σημασία».

Σχετικά άρθρα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Επίσημη ανακοίνωση : Στις 27/12 ξεκινάει ο εμβολιασμός στην Ελλάδα
Next Article Ορισμός… έκπληξη στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Διαμαντόπουλος στο ΟΦΗ – Άρης!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US