Στηρίζει Σπανό ο Ιωνικός

Τη στήριξή τους στον Γιώργο Σπανό, που κρίθηκε προφυλακιστέος, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε κύκλωμα λαθρεμπορείας καυσίμων, εξέφρασε ο σύνδεσμος φίλων Ιωνικού, Rangers.

Όπως αποκαλύπτουν οι οπαδοί του Ιωνικού, που σήμερα βρίσκεται στην Γ΄ Εθνική και διεκδικεί την άνοδο στη Football League, ο Γιώργος Σπανός ήταν αυτός, που στήριξε την ομάδα τους το καλοκαίρι του 2011, όταν βρέθηκε στα πρόθυρα της διάλυσης και τώρα ανταποδίδουν την στήριξη.

Για όσους δεν θυμούνται, ο σημερινός Ατρόμητος Περιστερίου είναι η παλιά Χαλκηδόνα Νήαρ Ηστ, ομάδα η οποία είχε ως έδρα το γήπεδο του Ιωνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οταν πριν 2,5 χρόνια ο Ιωνικός βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής, πολύ λίγοι πίστεψαν ότι μπορούσε να σωθεί. Ακόμη λιγότεροι πίστεψαν ότι οι Rangers θα μπορούσαν να “αναστήσουν” μια ομάδα που φαινόταν καταδικασμένη.

Ο πρώτος που εμπιστεύτηκε τους Rangers, ήταν ο Γιώργος Σπανός. Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε άλλη ομάδα, στήριξε από την πρώτη στιγμή τον Ιωνικό χωρίς όρους, προϋποθέσεις και ανταλλάγματα. Εκανε αυτό που ένοιωθε. Ο,τι κάνει επί χρόνια, σε κάθε Νικαιώτη που βρίσκεται σε ανάγκη και χτυπάει την πόρτα του.

Οι Rangers δεν ξεχνούν. Ο Σπανός στήριξε τον Ιωνικό, όταν όλοι τον χτυπούσαν. Τώρα, στις δύσκολες στιγμές του, στεκόμαστε όλοι δίπλα του.

Δεν περιμένουμε κανένα τηλεοπτικό κανάλι να μας μάθει τι είναι ο Σπανός. Καμία εφημερίδα. Οτι κατηγορητήριο κι αν στηθεί, όση λάσπη κι αν του ρίξουν, δεν αλλάζει στο ελάχιστο την απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπό του και την πίστη ότι θα βγει νικητής από το βρώμικο πόλεμο εναντίον του.

Γιώργο, βάστα γερά. Ολη η Νίκαια βρίσκεται στο πλάι σου.

RANGERS CLUB»