Ο Ζανέτι για ΠΑΟΚ και Ιντερ

Ο Χαβιέ Ζανέτι παίκτης – θρύλος για την Ιντερ γνώρισε την αποθέωση από 30-40 φίλους των «νερατζούρι» που βρίσκονται στις κερκίδες της Τούμπας! Μάλιστα, σχεδόν οι μισοί εξ αυτών φορούσαν φανέλες της Ιντερ με το όνομα του στην πλάτη!

Λίγο πριν από την σέντρα ο αντιπρόεδρος, σήμερα, της Ιντερ μίλησε για την φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τον ίδιο και τους στόχους της ομάδας του Μιλάνου.

«Είναι μια σημαντική και κρίσιμη αναμέτρηση. Και οι δύο ομάδες βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν από το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς στην Ευρώπη και πλέον ο χρόνος κυλά αντίστροφα. Εχουμε δώσει κάποιους ακόμη φιλικούς αγώνες, αλλά μας μένει μια μόνο εβδομάδα γι’ αυτό και θέλουμε να δούμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε», είπε ο Ζανέτι.

Μιλώντας για την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να αναλάβει χρέη αντιπροέδρου στην ομάδα της καρδιάς του, την Ιντερ, ο Αργεντινός είπε:

«Χρειάστηκε να το σκεφτώ πάρα πολύ μέχρι να πάρω την οριστική απόφαση. Εκρινα ότι έπρεπε να σταματήσω. Μπορεί να ήθελα, όμως το σώμα δεν ακολουθούσε την επιθυμία μου για ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που η Ιντερ μου έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσω στον σύλλογο από ένα άλλο πόστο και να είμαι μαζί της».

Οσο για τους στόχους των «νερατζούρι» τη νέα χρονιά:

«Είναι μια δύσκολη χρονιά, ελπίζω όμως ότι θα τα πάμε καλά. Εχουμε βάλει τις σωστές βάσεις και ελπίζουμε. Ζούμε όλοι μια νέα εποχή. Υπάρχει νέος πρόεδρος στην ομάδα, μπήκε ένα τέλος στη χρυσή εποχή Μοράτι, γεμάτη από τίτλους και επιτυχίες στην Ιταλία και στην Ευρώπη, και θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για να φτάσουμε στην κορυφή».