Εξομολόγηση που σοκάρει

Η ιστορία του Σουλεϊμάν Ουαταρά, ο οποίος από άστεγος και φυλακισμένος έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με την Επισκοπή, πήρε μεγάλες διαστάσεις, με τον Ιβοριανό να δίνει συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Έψαχνα στα σκουπίδια για να βρω μέταλλα, μπουκάλια μπύρας και να τα πουλήσω. Μερικές φορές έβρισκα και ψωμί και το έτρωγα για να ζήσω. Ήρθα στην Αθήνα από την Αλεξανδρούπολη. Στην Αθήνα κοιμόμουν στο πάρκο για έναν μήνα. Την πρώτη εβδομάδα φοβόμουν, γιατί δεν ήξερα πώς έχουν τα πράγματα. Αλλά μετά σου περνάει.

Βρήκα σπίτι, αλλά δεν σταμάτησα να τρώω από τα σκουπίδια. Γιατί το σπίτι είναι μόνο για τον ύπνο, δεν τρώγεται. Το πρώτο βράδυ στη φυλακή δεν κοιμήθηκα, γιατί φοβόμουν. Είχα δει και μια ταινία με φυλακές. Στις ταινίες βλέπεις να γίνονται διάφορα στις φυλακές. Φοβόμουν».

Για την Επισκοπή ανέφερε: «Δεν έχω λόγια, είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Μου άνοιξαν την καρδιά τους. Είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Μου αρέσει πολύ εδώ, είναι το παν για μένα. Το όνειρό μου είναι να παίξω κάποια στιγμή στην Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ, στην Μπάγερν».