By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Τα Χανιά “σόκαραν” τον Εργοτέλη στο 93′!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUE 2ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα Χανιά “σόκαραν” τον Εργοτέλη στο 93′!

Τhessports
Last updated: 17/03/2021 17:29
Τhessports
Share
SHARE

Τα Χανιά με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη και να «σκαρφαλώσουν» στην 6η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς. Παραμένει πρώτος ο Εργοτέλης μαζί με τον Ιωνικό, με 28 βαθμούς.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 25′ όταν μετά από λάθος της άμυνας του Εργοτέλη, ο Καρλίτος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με το εξωτερικό, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κατσιμήτρου.

Η απάντηση του Εργοτέλη ήταν άμεση καθώς ένα λεπτό αργότερα, βρέθηκε κοντά στο 1-0, όταν ο Μανουσάκης βρέθηκε απέναντι από τον Κουτζαβασίλη, με τον γκολκίπερ των Χανίων να πέφτει στη γωνία και να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του. Παρά την ασφυκτική πίεση που άσκησε στη συνέχεια μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη, ο Μαζουλουξής πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Κουτζαβασίλη και χάθηκε αυτή η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Παρ’ όλα αυτά, τα Χανιά λίγο έλειψε να πετύχουν το 0-1 στο 80′ αλλά το σουτ του Δημητριάδη κατέληξε άουτ.

Τελικά, το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων! Μετά από μία σέντρα από τα αριστερά ο Δημητριάδης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-1, όπου ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ετσι, τα Χανιά έφτασαν τους 21 βαθμούς και «σκαρφάλωσαν» στην 6η θέση, ενώ ο Εργοτέλης παρέμεινε στους 28, αλλά παραμένει πρώτος στη βαθμολογία.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ποζατζίδης (80′ Αλεξάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Αμπντουλαχί (55′ Τσέλιος), Μπουτσάκης (80′ Σερβιλάκης), Μανουσάκης, Κωστανάσιος (75′ Πατρινός), Κόνραντ (55′ Μπουρσέλης).

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (46′ Αναστασόπουλος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας (65′ Δημητριάδης), Παναγιωτούδης, Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός (57′ Μασένα), Διαμαντόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Νίκη με άρωμα… εξάδας για την Δόξα Δράμας
Next Article Εξώδικο του ΠΑΟΚ στην Μαρούπα!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US