“Η Τούμπα εμπνέει ακόμη και άδεια”

Την Κυριακή έρχεται στην Τούμπα η Καλλονή και ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, θα είναι στον πάγκο της ομάδας της Μυτιλήνης.

Ο “Ρουμάνος”, που πέρασε ως ποδοσφαιριστής και από τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τον ΠΑΟΚ, που είδε χθες, και το παιχνίδι της Κυριακής…

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Γιάννης Μαντζουράκης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 :

Για την ήττα του ΠΑΟΚ στη Μολδαβία : “Η Ζίμπρου κλείστηκε στην άμυνά της και τα ψηλά παιδιά που έχει, προσπάθησε να ελέγξει και το παιχνίδι στον αέρα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, θα μπορούσε να σκοράρει και να μιλάμε σήμερα σε άλλη βάση, σε ότι αφορά την πρόκριση. Κι εκεί που οι Μολδαβοί δεν είχαν κάνει φάση ως το 70′, ξαφνικά πέτυχαν ένα γκολ, από μια απροσεξία και είχαν και το δοκάρι στο τέλος. O ΠΑΟΚ ήταν άτυχος, δεν ήρθε το γκολ, είχε και το δοκάρι και στο 0-0. Δεν άξιζε ο ΠΑΟΚ να χάσει και να φύγει μ΄ αυτό το σκορ από τη Μολδαβία”.

Για το παιχνίδι της Κυριακής : “Εμείς τον ΠΑΟΚ τον σεβόμαστε και δεν τον κρίνουμε από το χθεσινό παιχνίδι. Σαν Καλλονή θα παίξουμε για 2η σεζόν στην Σούπερ Λίγκα, και οφείλουμε να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, ειδικά τις μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε για να πάρουμε ότι μπορούμε, αυτό είναι σίγουρο, ξέρουμε, όμως, πόσο δύσκολο είναι ένα παιχνίδι μέσα στην Τούμπα. Θα είναι άδειο, λόγω της τιμωρίας, αλλά ακόμα και η άδεια Τούμπα εμπνέει τον ΠΑΟΚ. Η Τούμπα είναι Τούμπα και χωρίς κόσμο”

Για την Καλλονή : “Φέτος είμαστε λίγο διαφορετική ομάδα, υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα. Κάποια πράγματα τα δείξαμε στα φιλικά, αλλά άλλο τα φιλικά, άλλο τα επίσημα παιχνίδια. Δεν ξέρω ακόμη κατά πόσο θα μπορέσουμε να βγάλουμε αυτά τα πράγματα κατευθείαν στα επίσημα παιχνίδια. Γενικώς οι πρώτες αγωνιστικές είναι ένα αίνιγμα, στα πρώτα πέντε παιχνίδια θα δείξει πως θα πάνε οι ομάδες”.

Για το πρωτάθλημα και την ομάδα του : “Εμάς μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Αν χωρίσουμε το πρωτάθλημα σε δύο γκρουπ, ας πούμε ότι υπάρχουν γύρω στις 8 ομάδες, που θα είναι στο πρώτο γκρουπ και περίπου 10 ομάδες, που θα είναι στο δεύτερο, και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Αν σκεφτείτε ότι στο τέλος πέφτουν 4 ομάδες, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Για μας ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία”.