Μόλις τρεις Ελληνες στην αποστολή!

Η μεταγραφή του Σάμαρη στην Μπενφίκα, το ενδεχόμενο πώλησης των Μανωλά και Μανιάτη, οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες κάνει πολύ πιθανό το σενάριο να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά χωρίς Έλληνα στην αρχική ενδεκάδα του.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 κόντρα στη SKODA Ξάνθη, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι χωρίς Έλληνα στην ενδεκάδα τους, κάτι που μπορεί να συμβεί και στο αρχικό σχήματα κόντρα στη Νίκη Βόλου. Αλλωστε στην 18αδα του Μίτσελ συμμετέχουν μόλις τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές!

Απουσιάζουν οι Σιόβας και Χολέμπας που προέρχονται από τραυματισμούς, απουσιάζει ο Φουστέρ, που είναι τραυματίας, αλλά και ο Μανιάτης που κουβαλάει την τιμωρία από πέρσι, από το παιχνίδι κυπέλλου της Τούμπας.

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, στην 18μελή αποστολή του Ολυμπιακού, μόλις 7 παίκτες έπαιζαν και πέρσι στον Ολυμπιακό, οι υπόλοιποι 11 είναι καινούριοι!

Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλο, Σαλίνο και Σαβιόλα.