By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Άρης: Οι εξελίξεις με τους τραυματίες
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Οι εξελίξεις με τους τραυματίες

Τhessports
Last updated: 13/04/2021 20:32
Τhessports
Share
SHARE

Στο γήπεδο επέστρεψε ο Άρης μετά το μονοήμερο ρεπό, για την έναρξη της προετοιμασίας του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Μπεναλουάν ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου προπονήθηκε επίσης κανονικά. Στα «πιτς» μένουν οι Μπρούνο Φελίπε και Μπρούνο Γκάμα, ενώ εκτός έμεινε και ο Έργκους Κάτσε λόγω στομαχικών διαταραχών.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/04, 15:00), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το δεύτερο γκρουπ) με τον Νικόλα Ιωάννου να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιόχαν Μπεναλουάν, που ανέβασε ρυθμό, ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Ο Μπρούνο Γκάμα (θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο) έκανε θεραπεία, αλλά και ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο), ο Μπρούνο Φελίπε (θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό) συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Εργκυς Κάτσε έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΠΑΣ: «Τα πάντα για να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό»
Next Article Μάντζιος: «Χάσαμε την ευκαιρία αλλά θα τερματίσουμε στη δεύτερη θέση!»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US