Η έκπληξη του Χαβιέ Κάμπορα

Ο Χαβιέ Κάμπορα ετοιμάζεται να ανοίξει τη δεύτερη σελίδα της καριέρας του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Βέροιας. Ο Αργεντινός επιθετικός δηλώνει αισιόδοξος και έτοιμος για το αποψινό (19:15) ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Skoda Ξάνθη και έκπληκτος με το υλικό που έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ενόψει του σημερινού αγώνα:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τη νέα ευκαιρία που μου δίνεται, για να έρθω εδώ και να αγωνιστώ στην Ελλάδα».

Για το αν θα βάλει και φέτος πολλά γκολ: «Αυτό ελπίζω και για αυτό ήρθα εδώ. Για αυτό δουλεύω».

Για την παρουσία Ισπανόφωνου προπονητή στη Βέροια:

«Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα, όμως μπορώ και συνεννοούμαι κάπως με τα ελληνικά. Μπορώ και καταλαβαίνω αρκετά, λέω κάποιες λέξεις. Ένας ακόμα στόχος λοιπόν, πέρα από το ποδόσφαιρο, είναι να μάθω και τη γλώσσα».

Για τους στόχους της ομάδας του:

«Είναι μια καλή έκπληξη, μια μεγάλη έκπληξη. Βρήκα ένα καλό ρόστερ, με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που μας λείπει είναι η συνοχή, γιατί οι περισσότεροι παίκτες ήρθαμε στην ομάδα τώρα τελευταία. Να βρεθούμε σαν ομάδα. Από εκεί και πέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι και προπόνηση με την προπόνηση, θα βρούμε σίγουρα τους αγωνιστικούς μας ρυθμούς και θα παρουσιάσουμε κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον αγώνα της πρεμιέρας:

«Ένα δύσκολο παιχνίδι. Θυμάμαι καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα τα παιχνίδια θα είναι δυνατά και σκληρά ανάμεσα στους αντιπάλους. Αυτό που έχουμε εμείς σαν στόχο είναι οι τρεις βαθμοί που τους χρειαζόμαστε και κυρίως μπροστά στους δικούς μας φιλάθλους».