Παίζοντας με τις ώρες

Ακόμη μία… Μεγάλη Δευτέρα έρχεται για τον Άρη, που καλείται εντός της ημέρας, το πολύ μέχρι την Τρίτη να λύσει όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει, ώστε να προλάβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αν φυσικά καταλήξει εκεί κι αν βεβαίως προς τα εκεί δείξει και η αυριανή έκτακτη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη. Πρακτικά, αν επιλεγεί οριστικά η Γ’ Εθνική θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα λυθεί η εταιρεία. Για την ακρίβεια ποιοι θα είναι αυτοί που θα προχωρήσουν σε αυτή τη κίνηση. Ποια θα είναι η διοίκηση δηλαδή που θα βάλει τις… υπογραφές από τη στιγμή που το νυν δ.σ. της ΠΑΕ έχει αρνηθεί να το κάνει.

Επί της ουσίας πιθανότατα όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας (Δευτέρα), όμως με τόσα που έχουν συμβεί στον Άρη τον τελευταίο καιρό, ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά. Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το ποδοσφαιρικό τμήμα, προπονητές και παίκτες δηλαδή, που περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Όπως κι ένας αθλητής (Γκαέλ Ν’ Λουντούλου) που περιμένει σήμερα να υπογράψει το συμβόλαιό του.