By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Η αποστολή και τα πλάνα ενδεκάδας του Γκαρσία για την ρεβάνς με την ΑΕΚ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΚΥΠΕΛΛΟΠΑΟΚ

Η αποστολή και τα πλάνα ενδεκάδας του Γκαρσία για την ρεβάνς με την ΑΕΚ

Τhessports
Last updated: 28/04/2021 16:16
Τhessports
Share
SHARE

Την προετοιμασία του για τον αυριανό ημιτελικό απέναντι στην ΑΕΚ ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετράει πέντε απουσίες. Πέρα από τον Ενέα Μιχάι που συνεχίζει το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξής του στην ομάδα, εκτός μάχης είναι και οι Κρέσπο , Ελ Καντουρί, Καγκάβα και Περέιρα.

Το buzzer beater του Τόμας Μουργκ στο ΟΑΚΑ και την νίκη με 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Με «προίκα» αυτό το γκολ του Αυστριακού οι παίκτες του Δικεφάλου υποδέχονται την Ένωση, σε ένα παιχνίδι που είναι ίσως το πιο κρίσιμο στην σεζόν και για τις δυο ομάδες.

Αναμένεται ειδικά από πλευράς ΠΑΟΚ ένα παιχνίδι λεπτών ισορροπιών όπου κανείς δεν θα ανοιχτεί και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε ότι αφορά την ενδεκάδα του Δικεφάλου, ο σχηματισμός θα παραμείνει ο ίδιος, ενώ θα υπάρξουν κάποιες αναγκαστικές αλλαγές.

Δεδομένα θα λείψουν οι Κρέσπο και Καντουρί που αν ήταν υγιείς θα έπαιζαν. Ο Πάμπλο Γκαρσία ποντάρει στον Γιάννη Μιχαηλίδη για την θέση του αριστερού στόπερ, αντί του Κρέσπο, ενώ αντί του Μαροκινού φαίνεται πως προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού έχει ο Αμρ Ουάρντα.

Ο Ουρουγουανός προπονητής του ΠΑΟΚ φάνηκε πως βρίσκεται ανάμεσα στον Χρήστο Τζόλη και τον Αμρ Ουάρντα για τον παίκτη που θα παίξει δίπλα στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και πίσω από τον Κάρολ Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο ο Αιγύπτιος προκρίνεται.

Η επιλογή Ουάρντα θα είναι προφανώς για να κρατήσει την μπάλα λίγο παραπάνω όταν την έχει στα πόδια της η ομάδα του Γκαρσία, ενώ με την παρουσία Τζόλη θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί καλύτερα τους χώρους ειδικά από τα πλάγια, με δεδομένη την ταχύτητα του νεαρού Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Στις άλλες θέσεις, υπάρχουν μεν παίκτες ιδιαιτέρως επιβαρυμένοι από τα σερί ματς όπως ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο Μπάμπα Ράχμαν και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ωστόσο δεν υπάρχουν και περιθώρια για περισσότερες αλλαγές σε τέτοιας υφής παιχνίδια που κρίνονται στόχοι.

Σημαντική η επιστροφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που πέραν της ποιότητας θα είναι και «φρέσκος» αφού δεν έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό, ένα στοιχείο που μπορεί να δώσει το κάτ

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η αποστολή της ΑΕΚ για την ρεβάνς στην Τούμπα
Next Article Σαριόγλου : “Δέχτηκε πιέσεις για να στραφεί κατά του Άρη ο Κούπερ”

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US