“Ξεχνάς εύκολα κ. Αλαφούζε”

O πρόεδρος της ΕΠΟ δεν άφησε να περάσουν τα όσα του καταλόγισε το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου, που έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα έπρεπε να παραιτηθεί μόνο για το γεγονός ότι έχει κινέζικο κινητό!

Πριν από λίγο ήρθε η απάντηση του Σαρρή, με ανακοίνωση της ΕΠΟ…

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

“Απαντώντας σε όσα δήλωσε το πρωί σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος η ΕΠΟ επισημαίνει τα εξής:

1) Προφανέστατα η μνήμη του κυρίου Αλαφούζου είναι ασθενική! Γιατί αν δεν ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα θυμόταν με ποιον τρόπο η ομάδα του αγωνίστηκε στη διοργάνωση του τελευταίου πρωταθλήματος. Να του φρεσκάρουμε λοιπόν τη μνήμη τονίζοντας ότι τόσο η UEFA όσο και η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δεν είχαν δώσει στον Παναθηναϊκό άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στο πρωτάθλημα μετά από την απόφαση που έλαβε Επιτροπή Δικαστών της ΕΠΟ. Αυτών των δικαστών τους οποίους ο κ. Αλαφούζος και οι δημοσιογράφοι-υπάλληλοί του τώρα μειώνουν και λοιδωρούν. Εκείνη η απόφαση λοιπόν έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπαιξε στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας μέσω αυτού το δικαίωμα ν’ αγωνιστεί στην προκριματική φάση του Champions League! Αυτά για να βοηθήσουμε τον κύριο Αλαφούζο θα θυμηθεί καλύτερα.

2) Για το θέμα του αρχιδιαιτητή, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Super League ψήφισε θετικά για τον Χιου Ντάλας γνωρίζοντας  το πώς θα λειτουργήσει ο Σκοτσέζος παράγοντας, ο οποίος -θυμίζουμε-  είναι νούμερο 2 στην ιεραρχία της UEFA. Φαίνεται όμως ότι με την πρώτη φάση πέναλτι διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα και ο κύριος Αλαφούζος επιτέθηκε στην διαιτησία. Καθένας κρίνει και καταλαβαίνει το γιατί.

3) Το ποιος μιλάει και από ποια τηλέφωνα δεν είναι θέμα του κυρίου Αλαφούζου να το κρίνει. Η σχετική υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Τονίζουμε και πάλι ότι εμείς δεν πρόκειται να μπούμε στη λογική της παρεμπόδισης της λειτουργίας της δικαιοσύνης. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η μυστικότητα της δεν πρέπει να παραβιάζεται από κανέναν. Δε θα ακολουθήσουμε τα χνάρια σε αυτό, ούτε του ΣΚΑΪ ούτε του κυρίου Αλαφούζου”.