By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κούγιας για Χριστοβασίλη : “Όποιος με πείραξε εξαφανίστηκε, το ίδιο θα γίνει και με εσένα”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΔΙΑΦΟΡΑ

Κούγιας για Χριστοβασίλη : “Όποιος με πείραξε εξαφανίστηκε, το ίδιο θα γίνει και με εσένα”

Τhessports
Last updated: 19/05/2021 22:50
Τhessports
Share
SHARE

Με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη αναφέροντας μεταξύ άλλων πως όποιος τον πείραξε εξαφανίστηκε και πως το ίδιο θα γίνει και με τον ισχυρό άνδρας των Ηπειρωτών.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής: «Έχεις προσπαθήσει να με καταστρέψεις ποδοσφαιρικά, γιατί σε έβαλε να το κάνεις η βρώμικη παράγκα του ποδοσφαίρου, δύο φορές.

Η πρώτη φορά ήταν το 2008 γιατί στο ζήτησε ο Θωμάς Μητρόπουλος μαζί με τον Γκαγκάτση, όταν ο Μάκης σπούδαζε στην Κομοτηνή και ανέβασες στην Super League, τον τότε ευνοούμενο της παράγκας, τον Πανθρακικό του στοιχηματζή ιδιοκτήτη και άφησες έξω την φοβερή ομάδα, τότε που είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατεβάζοντας την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Πανθρακικό την εφηβική ομάδα του Ηλυσιακού, ενώ την προηγούμενη Κυριακή όταν παίξαμε στα Ηλύσια, όχι μόνο έβαλες την κανονική ομάδα, αλλά ο Θωμάς και ο Γκαγκάτσης έβαλαν και τον Τεροβίτσα διαιτητή που σφύριξε εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα 3 ανύπαρκτα πέναλτι για να ισοφαρίσει η βρώμικη ομάδα σου, τα τρία υπέροχα γκολ του Σαιτιώτη.

Η δεύτερη φορά είναι τώρα, που πάλι κατ’ εντολή του Θωμά και του Γιαννάκη του χοντρού και του αφεντικού τους, σήκωσες τα πόδια με το σούπερ εργαλείο τον Κάργα, για να σωθεί ο Παναιτωλικός και ΟΦΗ και να υποβιβασθεί η ιστορική ομάδα μου, γιατί ούτε παιχνίδια στήνουμε όπως κατηγορήθηκες εσύ όταν μαζί με τον Βαγγέλη τον Αγγελή στήνατε παιχνίδια και ούτε είμαστε ομάδα με δήθεν ιδιοκτήτες μπροστινούς όπως εσύ και πραγματικούς ιδιοκτήτες αυτούς που πούλησες τις μετοχές στις 27/2/2015.

Να θυμάσαι ότι όποιος με έβλαψε χωρίς να τον πειράξω, είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στην δουλειά μου, εξαφανίστηκε.

Το ίδιο τέλος θα έχεις και εσύ, που όχι μόνο δεν σε πείραξα, αλλά σε ευεργέτησα, χάριν του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αρχή του τέλους σου, έγινε σήμερα με την φυγή του Γιαννίκη, που όπως δήλωσε ο ίδιος στο είχε πει μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Τα υπόλοιπα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ήττα στο… αντίο του Κέιν για την Τότεναμ
Next Article Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (pics)

Τελευταία νέα

H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US