Τα… γιαούρτια του Αδαμίδη!

Ο επικοινωνιακός… «πόλεμος» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ συνεχίζεται αμείωτος και σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» παρουσιάζει σε ρεπορτάζ της με τι ασχολείται, πλέον, ο πρώην πρόεδρος της «ταλαιπωρημένης ΑΕΚ», όπως χαρακτηρίζεται, Σταύρος Αδαμίδης.

Γράφει η εφημερίδα:

«Τελικά ο δρόμος της επιχειρηματικής καταξίωσης για τον πάλαι ποτέ πρώην πρόεδρο της ταλαιπωρημένης ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη, φαίνεται ότι βρέθηκε μακριά από το City του Λονδίνου και την Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι νέες επαγγελματικές δραστηριότητες του εξαιρετικού -για πολλούς- δικηγόρου, περιλαμβάνουν μια μικρή αλυσίδα καταστημάτων που ειδικεύονται στο frozen yogurt -είναι η νέα τρέλα που ενέσκηψε πριν από τρία χρόνια στην Ελλάδα και απέκτησε φανατικούς οπαδούς- τα οποία βρίσκονται στην Κω και στην Ρόδο.

Στο νησί του Ιπποκράτη διαθέτει ένα κατάστημα, ενώ στο νησί των ιπποτών δύο, κάτι που ελάχιστοι ξέρουν, αφού ο ίδιος ο κ. Αδαμίδης αποφεύγει να διαφημίζει αυτή την επαγγελματική του δραστηριότητα.
Οι δουλειές σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν πάνε πολύ καλά, μόνο που ο διαπρεπής δικηγόρος με θητεία χρόνων στο Λονδίνο σε μια από τις καλύτερες νομικές φίρμες του κόσμου, δεν περιορίστηκε σε αυτά.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, συνεργάζεται στενά με πολυεθνικό κολοσσό του εξωτερικού, που ειδικεύεται στο να διαθέτει εταιρίες καθαρισμού και συντήρησης μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων ανά τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα.

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα, είναι ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ που φέρεται να διαθέτει στην Κω, το οποίο επίσης πηγαίνει πολύ καλά.

Καθόλου άσχημα δηλαδή για τον κ. Αδαμίδη, που προσπαθεί να αφήσει οριστικά πίσω του την περιώνυμη θητεία του στην Ένωση, για χάρη της οποίας, άφησε την καλή ζωή του Λονδίνου και μια εξαιρετική πορεία σαν δικηγόρος στην περίφημη νομική φίρμα Peabody Nixon, που ειδικεύεται μεταξύ πολλών άλλων τομέων και στο ναυτιλιακό δίκαιο».