Σκόρδας: “Δεν ξέρω από ποιον…τα πήρε”

Οξύτατη επίθεση εναντίον του διαιτητικού τρίο της αναμέτρησης με τον Πλατανιά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας, που παραμένει έξάλλος από την συμπεριφορά τους και θέλει να καταθέσει μήνυση.

“Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ξεφτίλα, όπως και αυτό που συμβαίνει εδώ και καιρό απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, το οποίο δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Την Τετάρτη θα πάμε θα αρμόδια όργανα και θα διαμαρτυρηθούμε.

Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος που παίρνει χαρτζιλικάκι να καταδικάζει με αυτόν τον τρόπο μια τεράστια ομάδα με 100 χρόνια ιστορίας. Σήμερα έγινε ένα έγκλημα από ένα ανθρωπάκι που δεν ξέρω από ποιον τα…πήρε” τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των “κιτρίνων” και σχετικά με την εντολή που έδωσε στους παίκτες να μην συνεχίσουν το παιχνίδι πρόσθεσε: “Είπα πράγματι στους παίκτες και τον Βαγγέλη να πέσουν κάτω και να μην συνεχίσουν το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια σεβάστηκα τον κόπο και τον ιδρώτα τους. Σε κάθε περίπτωση το σημερινό αποτέλεσμα δεν σημαίνει τίποτα. Ο Άρης δεν πεθαίνει και δεν θα πεθάνει ποτέ”.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΔΤ, επεσήμανε: “Έγινε ένας αγώνας με ένα γκολ που δεν μπήκε ποτέ και ο Πλατανιάς κέρδισε ένα ματς χωρίς να πετύχει τέρμα. Ο Άρης από την άλλη, βρίσκεται να χάνει συνέχεια βαθμούς από ανθρώπους που καθορίζουν τις τύχες ενός αγώνα και του ποδοσφαίρου. Ο Μάνταλος φυγαδεύτηκε από την αστυνομία και ενώ ποδοσφαιριστής μας τον κατήγγειλε δημόσια, ότι τον χτύπησε στην προσπάθειά του να φύγει προς την φυσούνα. Δεν έχει δικαίωμα να χτυπάει έτσι” τόνισε ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινών” και σχετικά με την εντολή που έδωσε για αποχώρηση πρόσθεσε: “Τι άλλο μπορεί να πάθει μια ομάδα, όταν σφαγιάζεται σχεδόν κάθε Κυριακή κατά παραγγελία. Είναι αλήθεια ότι τους ζήτησα να φύγουν γιατί το άθλημα γελοιοποιείται. Εγώ είμαι απογοητευμένος. Οι παίκτες όμως πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν οχτώ νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια και εγώ σέβομαι τον ιδρώτα τους”.