«Η Θέρμη προχωρά, τα χρέη…»

Για το θέμα της έκτασης στη Θέρμη, στην οποία πρόκειται ο Ιβάν Σαββίδης να κατασκευάσει το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ αλλά και για το θέμα των χρεών μίλησε ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρος Καράογλου.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. εξέφρασε την αμφιβολία του στο κατά πόσο θα δώσει έγκριση η τρόικα για να διαγραφούν οι προσαυξήσεις των χρεών του «δικεφάλου». «Εκτιμώ πως είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι, γιατί πολύ δύσκολα η τρόικα θα δώσει την έγκρισή της για την διαγραφή των προσαυξήσεων. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για όλες τις ανώνυμες εταιρείες, αλλά και τα φυσικά πρόσωπα που θα ζητούν κάτι ανάλογο», είπε ο Καράογλου.

Αντιθέτως, σε καλό δρόμο βρίσκεται πλέον το θέμα της Θέρμης, για το οποίο τόνισε: «Το ζήτημα τακτοποιήθηκε, η τροπολογία πέρασε από τη Βουλή και, πλέον, είναι θέμα της δημοτικής αρχής να προχωρήσει τις διαδικασίες».

Κάνοντας κι ένα σχόλιο για τα νέα δεδομένα στην ομάδα που υποστηρίζει, τον Ηρακλή, ο Καράογλου είπε: «Τα μηνύματα είναι θετικά. Είχα μετά από επιθυμία του ιδίου συνάντηση με τον κ. Παπαθανασάκη και διαπίστωσα πως τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Υπάρχει οικονομική δυνατότητα. Οι κινήσεις με τους ξένους που ήρθαν και το ρόστερ που δημιουργήθηκε δείχνουν πως θα δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που θα φέρει τον Ηρακλή εκεί που ανήκει και από εκεί που δεν έφυγε ποτέ αγωνιστικά».