“Θέλουμε γρήγορα γκολ”

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο μίλησε για λογαριασμό των παικτών του ΠΑΟΚ, για το αυριανό παιχνίδι με την Ζίμπρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το αυριανό παιχνίδι :O ΠAOK είναι μεγάλη ομάδα και δυνατή, αύριο θα πρέπει να προσπαθήσουμε ότι ανήκουμε στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αύριο. Στην Μολδαβία μας έβαλαν ένα γκολ με κόρνερ στο τέλος, περίμεναν το λάθος μας. ”.

Αν τον προβληματίζει η Ζίμπρου : “Νομίζω ότι είναι δυνατή ομάδα, όταν βγαίναμε μπροστά αφήναμε κενά στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όταν κάνουμε επίθεση, πρέπει να έχουμε το νου μας στο τι αφήνουμε πίσω. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ”.

Για το πότε θα δείξει ο ΠΑΟΚ το καλό του πρόσωπο : “Έχουμε δείξει σ΄ αυτά τα ματς ότι είμαστε καλή ομάδα και η φυσική κατάστασή μας είναι καλή. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να μας κάνει πολλές ευκαιρίες και να βάλει εύκολο γκολ, όπως για παράδειγμα η Ίντερ, μπορούμε να αμυνθούμε καλά. Εμείς δημιουργούμε ευκαιρίες, απλά πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο”

Για το τί θα έλεγε στον κόσμο : “Ότι αύριο είναι ένα σημαντικό ματς και χρειαζόμαστε τον καθένα να υποστηρίξει τον ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα, όλοι μου έλεγαν, είμαστε μια οικογένεια, μια πόλη, μια ομάδα. Αύριο πρέπει να το δείξουμε. Να δείξουμε κι εμείς στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο εαυτό μας και να κερδίσουμε”