Δέχεται τη νέα Λάρισα η ΕΠΟ

Δικαστική νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου πέτυχε η Λάρισα, καθώς η έφεση της ομάδας του Βόλου απορρίφθηκε από την ΕΠΟ και οι «βυσσινί» θα παίξουν κανονικά τόσο στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ όσο και στο κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι είναι παράνομη η σύσταση νέας ΠΑΕ από τη στιγμή που δεν εκκαθαρίστηκε η παλιά, κάτι που έγινε στη περίπτωση της Λάρισας με την έγκριση βέβαια του υπουργείου Εμπορίου.

Προσέφυγε στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ, ωστόσο η επιτροπή εφέσεων απέρριψε τόσο τη έφεση του Ολυμπιακού, κάνοντας δεκτή ουσιαστικά τη νέα ΠΑΕ ΑΕΛ, όσο και την παρέμβαση των παικτών Αμπάρη και Αραμπατζή.

Η απόφαση αναφέρει:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 67/27-8-2014 απόφασή της: 1) Κηρύσσει απαράδεκτη τη συζήτηση της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κατά της «ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1964» λόγω μη κλητεύσεώς της.

2) Απορρίπτει την παρέμβαση των Γ. ΑΜΠΑΡΗ, ΝΙΚ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ και ΙΩΑΝ. ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ως απαράδεκτη ως προς τους λοιπούς διαδίκους (α΄και γ΄εφεσιβλήτων).

3) Απορρίπτει την έφεση κατά α) της ΕΠΟ και της από 18-8-2014 απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και β)της «ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964».