“Πιθανή η παραμονή του Κρμεντσικ στον ΠΑΟΚ”

Για το μέλλον του Μάικλ Κρμεντσικ γίνεται λόγος σε σημερινά δημοσιεύματα στο Βέλγιο, μετά από… πάσα που έγινε μέσω Twitter από Τσέχο δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα voetbalprimeur.be δίνει σοβαρές πιθανότητες να παραμείνει ο Τσέχος φορ και την νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ, αναφέροντας ότι τόσο η Σλάβια όσο και η Σπάρτα Πράγας έκαναν προσέγγιση για να δουν τις προθέσεις του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει :

Ο Κρμεντσικ πήγε δανεικός στον ΠΑΟΚ κατά το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και δεν φαίνεται ότι θα έχει ευκαιρία στο Μπριζ.

Η Σλάβια Πράγας, η Σπάρτα Πράγας και ο ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων, έχουν τα βλέμματά τους στραμμένα για την μεταγραφή του Τσέχου επιθετικού. Σύμφωνα με τον Τσέχο δημοσιογράφο Γιαν Πόντρουσεκ σύντομα μπορεί να έρθουν θετικά νέα για τον Μάικλ Κρμεντσικ.

Ο Κρμεντσικ φαίνεται να μένει με τον ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος είναι απόλυτα πεπεισμένος για τον επιθετικό και ως εκ τούτου θέλει να τον κρατήσει περισσότερο.

Η Σπάρτα Πράγας σκέφτηκε ένα μια πρόταση δανεισμού αλλά δεν φαίνεται να του αρέσει η επιστροφή του στην Τσεχία, ενώ ο Τσέχος κρίθηκε ότι ήταν πολύ ακριβό για την Σλάβια.

Με αυτόν τον τρόπο ο Krmencik μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όπου είχε μια καλή περίοδο. Έκανε 28 εμφανίσεις για τον ΠΑΟΚ και ήταν καλός για εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ”.