Πήρε Κώτσιρα ο Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Κώτσιρας θα είναι οριστικά η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα δεξιό μπακ να περνάει από ιατρικά, να υπογράφει και αύριο να ανακοινώνεται από το τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Έλληνας δεξιός μπακ, Γιάννη Κώτσιρας. Οι πράσινοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης δίνοντας ένα ποσό που φτάνει τις 250.000 ευρώ.

Ο 28χρονος μπακ είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης. Όσον αφορά τις απολαβές του (πρόσφατα) διεθνούς πλάγιου αμυντικού, αυτές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 150 χιλ. ευρώ για κάθε έτος του συμβολαίου ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται το χρονικό διάστημα της σύμβασής του με πιθανότερο εύρος τα τρία χρόνια.

Ο Κώτσιρας αναμένεται να περάσει σήμερα από τα καθιερωμένα ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι. Αύριο από την άλλη αναμένεται να γίνουν οι ανακοινώσεις και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του τριφυλιού ενόψει της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Κώτσιρας, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό, μέτρησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο 23 συμμετοχής έχοντας δυο ασίστ στο ενεργητικό του