“Κάναμε πολλά λάθη”

Στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του κατά την διάρκεια του αγώνα στάθηκε ο προπονητής της Ζίμπρου, Όλεγκ Κουμπάρεφ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ τόνισε πως ο «δικέφαλος» είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από την ομάδα από την Μολδαβία.

Αρχικά, ο τεχνικός της Ζίμπρου, δήλωσε: «Κάναμε αρκετά λάθη σε πολλά σημεία. Υπήρξε πίεση και αυτή έπαιξε τον ρόλο της. Κάναμε πολλά λάθη. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δύο καθαρούς επιθετικούς. Εμείς το είχαμε προβλέψει αυτό, αλλά η άμυνά μας οπισθοχώρησε και αυτό δημιούργησε προυποθέσεις για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέβηκε. Στις τελικές ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς. Αυτο καθόρισε το παιχνίδι, αλλά και οι δυνατότητες των παικτών του ΠΑΟΚ».

Εν συνεχεια, πρόσθεσε: »Αν είχα δικαιωμα για περισσότερες αλλαγές θα τις έκανα στο πρώτο ημίχρονο. Οι επιθετικοί μας δεν έβρισκαν την μπάλα και οι χαφ μας δεν προλάβαιναν τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γυρίσουν στην άμυνα. Τα περισσότερα προβλήματα μας τα δημιούργησαν οι παίκτες που σκόραραν. Όσο για τον Αθανασιάδη, δεν μας δημιούργησε τόσα προβλήματα, γιατί ήταν ο παίκτης που συνέδεε την επίθεση με το κέντρο. Τα περισσότερα προβλήματα μας τα δημιούργησαν ο Μακ και ο Περέιρα».

Κλείνοντας, είπε: «Τεχνικά, ο ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από την δική μας ομάδα. Αυτό δίνει εμπειρία στην ομάδα μας και βοηθάει τους παίκτες μου να δουν πως παίζεται το ποδόσφαιρο και να εξελιχθούν στο μέλλον».