Το μυαλό του Μακ στην κλήρωση

Ο Ρόμπερτ Μακ ήθελε τόσο πολύ την πρόκριση. Πρωτάρης γαρ στην Ευρώπη καμαρώνει που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ «μαζί με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», όπως είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Σλοβάκος σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έχει το μυαλό του στην αυριανή κλήρωση (14:00) των ομίλων της διοργάνωσης. «Η νίκη και η πρόκριση ήταν σημαντική για τον κόσμο, για τον σύλλογο. Ανήκουμε στις καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ και περιμένουμε την κλήρωση. Το πρώτο ματς ήταν ένα σκληρό μάθημα για μας, αλλά μετά το 1-0 τα πράγματα ήταν πολύ εύκολα για μας», τόνισε ο Μακ.

Το 1-0 έκανε τους παίκτες να ξεχάσουν και την αφόρητη ζέστη! «Ετσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα με την ζέστη, αλλά ΟΚ το ξεπεράσαμε κι αυτό. Μετά το 1-0 λύθηκαν τα πόδια μας, ελέγχαμε το ρυθμό του αγώνα, πετύχαμε τέσσερα γκολ και περιμένουμε την κλήρωση. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε προκριθεί στους ομίλους», πρόσθεσε.

Ο Σέργκέι Αλεξέεφ εκπροσωπώντας τους παίκτες της Ζίμπρου μίλησε για τη δύναμη του ΠΑΟΚ. «Μπορεί να διακριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, είναι πολύ καλή ομάδα. Το γρήγορο γκολ και η αποβολή, άλλαξε τα πλάνα μας, αλλά δεν κάναμε τίποτα από ότι μας ζήτησε ο προπονητής μας», είπε.