“Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Ολίβα και Ντεϊόλα”

Τα δημοσιεύματα από την Ιταλία που αφορούν τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με επίκεντρο δυο παίκτες της Κάλιαρι.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα centotrentuno.com κάνει αναφορά ότι ο Δικέφαλος εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση τόσο για τον Κάρλος Ολίβα, όσο και για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα, που αμφότεροι ανήκουν στην ομάδα της Σαρδηνίας.

Ο Ουρουγουανός χαφ έπαιζε στην Βαλένθια ως δανεικός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζον, ενώ ο Ιταλός υψηλόσωμος μέσος αγωνίστηκε στην Σπέτσια.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως σημαντικό ρόλο στην σύνδεση του ΠΑΟΚ με τον Ντεϊόλα παίζει ο Μίνο Ραϊόλα που είναι ο μάνατζερ του, ενώ αναφέρονται και οι επαφές που είχε ο γνωστός ατζέντης με τον Δικέφαλο στις πρόσφατες συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει :

“Ο ΠΑΟΚ έχει το βλέμμα του στον Ντεϊόλα και ήδη ξεκίνσαν οι πρώτες συζητήσεις με τον Μίνο Ράιολα, που είναι ο ατζέντης του.

Ο Ραϊόλα συζητησε με την ελληνική ομάδα για έναν άλλο πελάτη του, τον Ομάρ Ελ Καντουρι που τώρα παίζει στον ΠΑΟΚ και πρότεινε τον Ντεϊόλα ως πιθανή ενίσχυση για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ένα διπλό χτύπημα του ΠΑΟΚ από την Κάλιαρι δεν είναι απίθανο, ακόμα κι αν οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται επί του παρόντος σε εμβρυακή κατάσταση.

Για τον Κάρλος Ολίβα η επιλογή ενός δανεισμού με οψιόν αγοράς είναι πιθανή, ενώ για την Ντεϊόλα, λαμβάνοντας υπόψη ότι το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν, αξιολογείται η οριστική πώληση.

Ο Ντεϊόλα έκανε ένα εξαιρετικό φινάλε σεζόν πέρσι και έχοντας – προς το παρόν – αρνηθεί την προσφορά ανανέωσης από τον Κάλιαρι, οι πόρτες ανοίγουν για μια εμπειρία στο εξωτερικό”.