Μεταγραφική… τρικυμία στην Τούμπα

Σε λίγες ώρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά στην ΠΑΕ λαμβάνοντας το μήνυμα του κόσμου, θέλουν να ανακοινώσουν και την απόκτηση ενός μέσου τρεις μέρες πριν το φινάλε των μεταγραφών.

Ο Αναστασιάδης επιμένει να θέλει να φέρει στην Τούμπα τον Γιώργο Καραγκούνη, ποντάροντας πολλά στην εμπειρία του 37χρονου πια Ελληνα μέσου, αλλά στη Μικράς Ασίας γνωρίζουν πως θα υπάρξουν αντιδράσεις, όχι τόσο για την ποδοσφαιρική αξία (όπως συμβαίνει και με τον Παπαδόπουλο) του Καραγκούνη, όσο για το τι επιπλέον μπορεί να προσφέρει, λόγω ηλικίας, στην ομάδα, που μέχρι τώρα υπερηφανευόταν για το χαμηλό μ.ο. ηλικίας.

Κάπου εκεί «κολλάει» και η περίπτωση του Λουκά Βύντρα, με τον οποίο έχει γίνει επαφή και θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις στην άδεια θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ ως αστείο περισσότερο κυκλοφόρησε από χτες το βράδυ το όνομα του… Σωτήρη Νίνη, που είναι ελεύθερος και ψάχνει ομάδα…

Η μοναδική αξιόλογη περίπτωση Ελλήνων, είναι αυτή του Χάρη Μαυρία, αλλά υπάρχουν μέχρι στιγμής πολλά εμπόδια, ενώ στον ΠΑΟΚ (όπως και σε καμιά ακόμη 5-6 ελληνικές ομάδες) προτάθηκε ένας Αργεντινός επιθετικός, ο τον Ντένις Στρακουαλούρσι, αλλά στη Μικράς Ασίας επέλεξαν τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Το μόνο θετικό των μέχρι τώρα μεταγραφικών κινήσεων του ΠΑΟΚ όλο το καλοκαίρι είναι πως οι τρεις από τις τέσσερις μεταγραφές (Ρατς, Μακ, Περέιρα) άρχισαν να βοηθούν σημαντικά την ομάδα, που φυσικά “πονάει” σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά η μεταγραφική… τρικυμία στην Τούμπα δεν επέτρεψε να καλυφθούν αυτά τα κενά.

Εκτός, αν ο ΠΑΟΚ κάνει μέσα στις επόμενες 48 ώρες, ότι δεν έκανε από την 1η Ιουνίου…

Μέσα σ’ όλα αυτά, ας μην ξεχνάμε πως ο Κλάους έχει συμφωνήσει, αλλά δεν έχει (για λόγους που γνωρίζουν Βρύζας – Αναστασιάδης) υπογράψει ακόμα. Κάτι περιμένει ο Αθανασιάδης…