“Στη ζωή μου, δεν τον ακούμπησα”

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την απόφαση του διαιτητή Σπύρου Μάνταλου να τον αποβάλει από το παιχνίδι, ήταν μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάσος Μπακασέτας που ορκίστηκε πως δεν ακούμπησε τον βοηθό.

“Δεν είναι θέμα οπαδικό το γεγονός ότι έκλαψα, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που με πνίγουν. Αυτά που έχω προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μηδαμινά, αλλά κάποια πράγματα με πνίγου.

Πέρσι στον τελικό του κυπέλλου, η ομάδα έχασε έναν τίτλο από ένα χέρι. Στα 20 μου χρόνια θα είχα έναν τίτλο και μου τον στέρησαν. Φέτος, ήρθαμε εδώ και από το πρώτο λεπτό, ο επόπτης, είχε ψηλά τη σημαία και υποδείκυε φάουλ βάζοντας μας, διαρκώς στην περιοχή. Ας δουν το βίντεο όλοι προσεκτικά” τόνισε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του Άρη στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: “Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, έρχεται ο διαιτητής και με αποβάλει. Εγώ σας ορκίζομαι στη ζωή μου, πως ούτε ακούμπισα τον βοηθό, αλλά ούτε και τον εξύβρισα. Το μόνο που του είπα είναι ότι…”γι’ αυτό που έκανες δεν θα κοιμάσαι για πολλά βράδια”. Εγώ πιστεύω στον Θεό και δεν λέω ψέμματα. Αν ο βοηθός βγει δημόσια και ορκιστεί στην οικογένεια ή τη ζωή του, πως τον εξύβρισα ή τον ακούμπησα, θα βγω και θα ζητήσω συγγνώμη”.

Και συνέχισε λέγοντας: “Όλα πέρασαν από το μυαλό μας, γιατί στα τελευταία παιχνίδια, γίνονται φοβερά πράγματα. Βέβαια, δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε, είμαστε μαχητές. Εγώ εντάξει, είμαι δανεικός, αλλά υπάρχουν παίκτες που είναι απλήρωτοι και δίνουν και την ψυχή τους. Σήμερα μας χτυπούσαν, μέχρι και αστυνομικοί. Εμάς τους ποδοσφαιριστές. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά”.