“Άλλο Μπενφίκα, άλλο Πανθρακικός”

Την Πέμπτη επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε ίσως το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, σήμερα ο Χουμπ Στέφενς δεν είχε κανένα λόγο να πιστεύει ότι συνέβη κάτι ανάλογο.

Αρκετές φορές σηκώθηκε από τον πάγκο του για να κάνει παρατηρήσεις γι΄ αυτά που έβλεπε κι αυτά που δεν γίνονταν. Στη συνέντευξη τύπου, ήταν λακωνικός …

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση μ΄ αυτό της Πέμπτης. Την Πέμπτη μπορούσαμε να περιμένουμε λίγο τον αντίπαλο, σήμερα έπρεπε να κάνουμε το παιχνίδι εμείς. Ξέραμε ότι έπρεπε να βάλουμε νωρίς ένα γκολ, δεν τα καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τέλος καλό, όλα καλά», είπε  Στέφενς, που αναφέρθηκε και στους παίκτες, που θα έπρεπε να κάνουν το κάτι παραπάνω σε επίπεδο ατομικής ενέργειας, όταν ένα παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά.

«Έπρεπε να βάλουμε αυτούς τους παίκτες στο παιχνίδι, όταν οι χώροι είναι μικροί, χρειάζεσαι την ατομική προσπάθεια να τους ξεκλειδώσεις. Όταν δεν έρχονται αυτές οι ενέργειες, μπορείς να τους αλλάξεις», είπε.

 

Από την άλλη, ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα του.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, είχε κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να μας κάνει κλασική φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα μας, ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, είχαμε τις πιθανότητες και τις ευκαιρίες να προηγηθούμε ή να ισοφαρίσουμε σε 1-1 και σημαντικό ρόλο έπαιξε η μη αποβολή του Σκόνδρα. Θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι αν είχε αποβληθεί ο παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και εμπειρία, εκμεταλλεύτηκε το ρίσκο που πήραμε και έφτασε στο 3-0, το οποίο μας αδικεί σαν σκορ. Συνεχίζουμε, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και καλή επιτυχία την Πέμπτη με την Μπενφίκα», είπε ο προπονητής του Πανθρακικού, που κάλυψε τον Γιώργο Αθανασιάδη, για τη λάθος εκτίμηση στο γκολ του Κάτσε.

«Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, του τερματοφύλακα το λάθος φαίνεται. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, είναι νέος τερματοφύλακας, αν εξαιρέσουμε το γκολ, στάθηκε καλά. Είναι και η απειρία που έχει… Προχωράμε, τον στηρίζουμε, είναι καλός τερματοφύλακας» είπε ο προπονητής του

Πανθρακικού, που ρωτήθηκε αν στόχος της ομάδας του είναι η 6η θέση, για να βγει στην Ευρώπη εφόσον κάποια απ΄ όσες προπορεύονται δεν πάρει άδεια.

«Ο στόχος της παραμονής είναι αρκετά κοντά, γιατί μαθηματικά δεν έχει επιτευχθεί. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αν και δεν είναι εύκολο, έχουμε κενά σαν ομάδα. Αποδυναμωθήκαμε τον Δεκέμβριο, υπάρχουν τραυματισμοί, έχουμε νέα παιδιά και άπειροι, κι αυτοί μπορεί να το πληρώνεις κάποιες φορές» είπε ο Μάντζιος,  που σχολίασε με χιούμορ, μια χιουμοριστική επισήμανση. Από την ώρα που ανανέωσε το συμβόλαιό του,

«Αν είναι να το λύσω να πάρουμε καλά αποτελέσματα μέχρι το τέλος», είπε.