«Θα τα καταφέρουμε…»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Αγγελος Αναστασιάδης για την πορεία του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την κλήρωση που έφερε Φιορεντίνα, Γκινγκάμπ και Ντινάμο Μινσκ στο δρόμο του «Δικεφάλου».

«Είμαστε σ’ έναν όμιλο με πολύ καλές ομάδες, από μεγάλα πρωταθλήματα. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε και να τα καταφέρουμε, όλα εξαρτώνται από εμάς και την κατάσταση στην οποία θα βρεθούμε. Τα πάντα θα κριθούν από τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο 61χρονος προπονητής.

Στο μυαλό του Αναστασιάδη είναι, όπως είπε, «το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά» το οποίο χαρακτήρισε «πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ξέρω πολύ καλά τον Πλατανιά και τι μας περιμένει».

Ο Αναστασιάδης σχολίασε την παρουσία των τεσσάρων ελληνικών ομάδων και των τεσσάρων Ελλήνων προπονητών στα ευρωπαϊκά κύπελλα:

«Οι Ελληνες προπονητές είναι πολύ καλοί και το δείχνουν καθημερινά. Απλά δεν έχουν το χρόνο που έχουν οι ξένοι, αλλά και πάλι αυτοί διακρίνονται. Οι ξένοι αποθεώνονται, όμως φεύγουν και γρήγορα».

Πάντως, ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης να προκριθούν στην επόμενη φάση:

«Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, ο Αστέρας είναι σ’ έναν πολύ δύσκολο όμιλο, αλλά μπορούν να τα καταφέρουν κάτι που το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Για τον Αστέρα είναι μια μεγάλη πρόκληση όλοι οι αγώνες, όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».