Η Μινσκ του Ουντότζι

Η Μινσκ Λευκορωσίας δεν είναι και η πιο εύκολη «αδύναμη», που θα μπορούσε να βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ, όχι βέβαια ότι είναι και κάποιος μεγαθήριο. Σε αυτήν θα συναντήσει έναν γνώριμό μας από το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Σαλόζε Ουντότζι, που είναι το αστέρι της ομάδας.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής με έξι γκολ δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μαζί με τον Λευκορώσο Ιχάρ Στάσεβις, που έχει βάλει εφτά γκολ, δίνουν λύσεις στο σκοράρισμα. Εκεί που υπερτερούν οι Λευκορώσοι είναι ο βαθμός ετοιμότητάς τους, καθώς έχουν παίξει ήδη 21 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Μινσκ κάνει μάλιστα πολύ καλή πορεία και με απολογισμό 14 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες είναι δεύτερη με 46 βαθμούς, δύο λιγότερο από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, που είναι στην κορυφή.

Εδρα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ είναι το Ντιναμό Στάντιον με χωρητικότητα 41.040 θεατές, ενώ ιστορικά η Μινσκ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Σοβιετικής Ένωσης μία φορά το 1982 και μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ μετρά πέντε πρωταθλήματα και τρία κύπελλα στη Λευκορωσία.