By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Τέλος δύο από τον ΟΦΗ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος δύο από τον ΟΦΗ

Τhessports
Last updated: 19/05/2026 15:48
Τhessports
Share
SHARE

Ο ΟΦΗ, με μία μακροσκελή ανάρτησή του, ανακοίνωσε ότι ο Χουάν Νέιρα αποχωρεί από τον σύλλογο, έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας, ενώ έκανε γνωστό και το τέλος της συνεργασίας του με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Ο ξένος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του κλαμπ, αγωνιζόταν εδώ οκτώ συναπτά έτη στους Κρητικούς.

Κατέγραψε 191 εμφανίσεις με 31 γκολ και 21 ασίστ, ολοκληρώνοντας τον κύκλο του στον ΟΦΗ με την κατάκτηση του Κυπέλλου προ εβδομάδων.

Ο 36χρονος αμυντικός αγωνίστηκε για τρία χρόνια στους «ασπρόμαυρους» έχοντας καταγράψει 90 συμμετοχές, με απολογισμό επτά τέρματα και ολοκληρώνει τη θητεία του στον ΟΦΗ έχοντας συνδέσει το όνομά του με την επάνοδο της ομάδας στις επιτυχίες, μέσω της κατάκτησης ενός τίτλου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Χουάν, η ιστορία γράφτηκε με το όνομά σου!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που απλώς φορούν τη φανέλα μιας ομάδας, άλλοι που δένονται συναισθηματικά μαζί της και υπάρχει μια κατηγορία, η οποία δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα με λόγια… Ο Χουάν Νέιρα, αναμφίβολα, ανήκει εκεί!

Έπειτα από οκτώ χρόνια, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Χουάν Νέιρα, έναν ποδοσφαιριστή που δεν αποτέλεσε απλώς μέρος της ιστορίας του συλλόγου μας, αλλά έγινε κομμάτι της ψυχής του.

Ο αποχαιρετισμός σε ποδοσφαιριστές σαν τον Χουάν δεν χωρά εύκολα σε λέξεις.

Μακράν ο κορυφαίος ξένος σε συμμετοχές στην ιστορία του ΟΦΗ, έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας μας, σε μια εποχή όπου οι δεσμοί στο ποδόσφαιρο γίνονται ολοένα και πιο σπάνιοι. Αυτός έμεινε, πάλεψε και αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι ξένοι ποδοσφαιριστές που ντύθηκαν στα ασπρόμαυρα.

Αγωνίστηκε σε 191 επίσημους αγώνες, σημείωσε 32 γκολ και κατάφερε κάτι πολύ μεγαλύτερο από αριθμούς και στατιστικά. Να γίνει σύμβολο για μια ολόκληρη γενιά φιλάθλων του ΟΦΗ, αφού δε φόρεσε απλώς τη φανέλα της ομάδας μας. Έζησε τον ΟΦΗ, την Κρήτη, την Ελλάδα και δέθηκε βαθιά μ’ αυτόν τον τόπο, αποκτώντας ακόμη και την ελληνική υπηκοότητα.

Ίσως μάλιστα η μοίρα να κράτησε το πιο όμορφο φινάλε για εκείνον, αφού το μεγάλο όνειρο της ποδοσφαιρικής του ζωής ήταν να κατακτήσει ένα τρόπαιο με τον ΟΦΗ. Και το κατάφερε λίγο πριν πέσει η αυλαία μιας τεράστιας διαδρομής στα ασπρόμαυρα.

Χουάν, σε ευχαριστούμε για κάθε στιγμή. Για κάθε αγώνα, κάθε γκολ, κάθε δάκρυ. Για την αφοσίωση, το πάθος και την αγάπη που έδειξες σε αυτή την ομάδα και σ’ αυτόν τον τόπο.

Δεν είσαι απλώς ένας ποδοσφαιριστής που έζησες “χρυσές” στιγμές με τη φανέλα του ΟΦΗ. Είσαι η σημαία μας και θα έχεις για πάντα μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της Ομιλίτικης ιστορίας».

«Φινάλε για τον αρχηγό της νέας, ιστορικής, εποχής του ΟΦΗ!

Τρία χρόνια γεμάτα πάθος, χαρές, λύπες και έντονες στιγμές φτάνουν στο τέλος τους, αφήνοντας όμως πίσω μια παρακαταθήκη που θα μείνει ανεξίτηλη στην ιστορία του ΟΦΗ και στις καρδιές όλων μας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή που τίμησε τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας μας.
Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού οδήγησε τον Όμιλο σε τρεις τελικούς μέσα σε έναν χρόνο, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του κυπέλλου, σε μια διαδρομή με καθοριστική συμβολή “, αφού το γκολ που πέτυχε στον ημιτελικό με τον Λεβαδειακό θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη όλων, “σημαδεύοντας” έτσι μια ολόκληρη γενιά Ομιλιτών

Στα τρία χρόνια παρουσίας του στον ΟΦΗ κατέγραψε 90 συμμετοχές και επτά γκολ, όμως η προσφορά του δεν μπορεί να μετρηθεί μόνο με αριθμούς. Μετριέται με σεβασμό, ηγετική παρουσία, ήθος και προσωπικότητα, αφού ήταν πάντα ο αρχηγός που ενέπνεε με τη στάση του και στεκόταν μπροστά στις δύσκολες στιγμές.

Βασίλη, σε ευχαριστούμε για τις μάχες, τη συγκίνηση και τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί!

Καλή συνέχεια σε ό,τι ακολουθήσει στη ζωή και την καριέρα σου.

Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ…».

Σχετικά άρθρα

Άρης: «Δεν ξεχνάμε…»
Επίσημο: Ανανέωσε με Γρηγορίου ο Άρης
Βοριαζίδης: «Διοίκηση και κόσμος του Άρη με στήριξαν στον μεγαλύτερο αγώνα μου»
Καλαμάτα: «Απορούμε με την ισοπέδωση, την προκατάληψη και τη βιασύνη»
«Βλέπει» Μπασινά ο Ηρακλής!
TAGGED:ΟΦΗ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Άρης: «Δεν ξεχνάμε…»

Τελευταία νέα

«Κλειστά χαρτιά» Καλάθη για το μέλλον του και τον ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
19 May, 2026
Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Γκουαρδιόλα!
ΔΙΕΘΝΗ
19 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Τρίτης
MEDIA
19 May, 2026
ΠΑΟΚ για την Γενοκτονία των Ποντίων: «Η μνήμη είναι χρέος και ευθύνη»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
19 May, 2026
Follow US