“Θα πρέπει να ντρέπονται”

Έξαλλος με την συμπεριφορά του διαιτητή, Σπύρου Μάνταλου στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά ήταν και ο ποδοσφαιριστής του Άρης, Ανδρέας Τάτος.

“Ό,τι και να πω είναι λίγο για αυτό το παιχνίδι. Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε και θα πρέπει να ντρέπονται αυτοί οι άνθρωποι. Σεβόμαστε τους διαιτητές αλλά να καταλάβουμε ποιοι είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο; Οι διαιτητές είναι ή οι ποδοσφαιριστές; Ποιοι είναι οι διαιτητές να «χτυπάνε» ποδοσφαιριστές. Δεν μπορεί να τον ρωτάω γιατί μου δείχνεις κάρτα και να μου λέει έτσι θα σου πω μετά. Δεν καταλαβαίνω, κοροϊδευόμαστε, ακόμα δεν ξέρουμε αν έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή. Θα πρέπει να ντρέπονται όλοι αυτοί. Κάποιοι παίζουν φιλικά . Δεν πειράζει θα περάσουν και από το Χαριλάου αυτές οι ομάδες, θα μας βρουν μπροστά τους” τόνισε ο μέσος των “κίτρινων” και σχετικά με την επίμαχη φάση πρόσθεσε: “Μπορεί να έχει περάσει η μπάλα, μπορεί και όχι αλλά όλοι μας είπαν ότι δεν εχει περάσει και ο βοηθός έτρεξε κατευθείαν . Δεν κατάλαβα που πάει. Είτε τρώμε κόκκινες, ή δεν μας δίνουν πέναλτι, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, κάτι θα γίνει με τον Άρη δεν εξηγείται αυτό το πράγμα.

Όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος και κατά πόσο ο Άρης μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία; Ο Ανδρέας Τάτος είπε: “Σίγουρα έχουμε ελπίδες και πιστεύω ότι τα επόμενα ματς στην έδρα μας να τα κερδίσουμε και ότι θέλει ας γίνει. Δεν μπορούμε να λέμε στον κόσμο παραμύθια και ψέματα, αλλά είναι άδικο αυτό που γίνεται”