Ανακοίνωσε χορηγό φανέλας ο Άρης

Τη συμφωνία της με στοιχηματική εταιρεία, η οποία θα διαφημίζεται στη φανέλα της ομάδας, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά:

Όταν δύο κορυφαία brand names ενώνουν τις δυνάμεις τους, τότε η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την στοιχηματική εταιρεία NetBet για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Η NetBet αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου παγκοσμίως και πλέον ως Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα διαφημίζεται στο μπροστινό και πίσω μέρος της φανέλας μας, όπως και στο μανίκι. Επίσης, μεταξύ άλλων, η Netbet θα υλοποιήσει σειρά προωθητικών ενεργειών για τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν, στην οποία ο ΑΡΗΣ εξασφάλισε την έξοδό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τερματίζοντάς στην 3η θέση της βαθμολογίας, η εμπιστοσύνη της NetBet αποτελεί επιβράβευση κι εχέγγυο για μία ακόμα πιο επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, καθώς και στην Ευρώπη την σεζόν 2021-2022.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρος Καρυπίδης, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στην ομάδα μας, ως Μέγας Χορηγός, μια κορυφαία στοιχηματική εταιρεία, όπως η Netbet και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μαζί θα πορευτούμε για πολλά ακόμα χρόνια».

Από την πλευρά του ο Country Manager της NetBet.gr, Κωνσταντίνος Πανταζής, δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή του Ομίλου μας να στηρίζει έμπρακτα ιστορικά ποδοσφαιρικά σωματεία, όπως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Είμαστε βέβαιοι ότι η Διοίκηση και το έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα διαγράψουνε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο εγγύς μέλλον και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η NetBet ως Μέγας Χορηγός θα ταυτιστεί έως ενός βαθμού με αυτές τις επιτυχίες».