Συνεχίζει τα… μαθήματα ο Λουτσέσκου!

Με διπλή προπόνηση και την τακτική σε πρώτο πλάνο συνέχισε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, με τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να περνούν την αγωνιστική τους φιλοσοφία στην ομάδα.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του προσπαθούν από τις πρώτες κιόλας μέρες της καλοκαιρινής προετοιμασίας να περάσουν στους ποδοσφαιριστές την δική τους αγωνιστική φιλοσοφία. Αυτό έχει ως συνέπεια τα μαθήματα τακτικής να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

1Η πρωινή προπόνηση είχε κατά κύριο λόγο κυκλοφορία, τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη και στο φινάλε τελειώματα μετά από συνδυαστική προσπάθεια.Το απόγευμα και πάλι η τακτική ήταν το κύριο αντικείμενο του προγράμματος. Μετά από ένα ιδιαίτερο μάθημα από τους προπονητές οι παίκτες έπαιξαν τουρνουά σε μικρό γήπεδο.Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε από την άδεια του και ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο κατόπιν συζήτησης και σχετικής άδειας από τον προπονητή αναχωρεί για να ενσωματωθεί στην ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο μέσος του Δικεφάλου θα επιστρέψει στην Ελλάδα με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Σελεσάο

.Την Τρίτη (06.07) έχει προγραμματιστεί και πάλι διπλή προπόνηση στις 09:00 και στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.