Ξύλο και σύλληψη στη Ν. Σμύρνη

Στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Παρασκευής (29/8) δεν παίχθηκε μόνο μπάλα ανάμεσα σε Καλλιθέα και Απόλλωνα Σμύρνης για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Έγιναν και άλλα, σαφώς πιο σοβαρά από τις κλοτσιές στο τόπι…

Ο τιτλοφορούμενος ως τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Δημήτρης Κοτταράς, δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του β’ ημιχρόνου της εν λόγω ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, πλησίασε το δημοσιογραφικό καμαράκι στο οποίο εργάζονταν για λογαριασμό του a-sports.gr ο Δημήτρης Δημητρίου και η σύζυγός του Γωγώ Κουμπούνη.

Εκεί ο Δημήτρης Κοτταράς άρχισε να βρίζει και να απειλεί με εκφράσεις πεζοδρομίου τους δύο δημοσιογράφους και επιχείρησε με τα χέρια του (όντας ανεβασμένος στο κάθισμα της τελευταίας σειράς της θύρας όπου στεγάζονται τα μπουθ) να χειροδικήσει!
Ακολούθως, η Γωγώ Κουμπούνη άνοιξε την πόρτα του θεωρείου ώστε να απεγκλωβιστεί περπατώντας προς τα αριστερά της, ενώ την ίδια στιγμή εν μέσω ύβρεων ο Δημήτρης Κοτταράς έτρεξε να ανέβει τα σκαλιά για να μπει στον περιβάλλοντα χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων. Εκεί, έχοντας μαζί του άλλα δύο άτομα, αφού έπιασε τη δημοσιογράφο από τους ώμους και τα χέρια τραντάζοντάς τη με δύναμη, την ώθησε βίαια ρίχνοντάς τη στο τσιμεντένιο δάπεδο.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Δημητρίου, ακούγοντας τις φωνές, εγκατέλειψε και εκείνος το θεωρείο βλέποντας τις σκηνές βίας, οι οποίες εξελίχθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα, και, όταν πήγε να αντιδράσει, βρέθηκε στα χέρια ενός εκ των δύο συνοδών του Δημήτρη Κοτταρά.

Η αναταραχή, όμως, προκάλεσε το ενδιαφέρον των αστυνομικών που βρίσκονταν σε διπλανό θεωρείο για να ελέγχουν τα συμβαίνοντα στο γήπεδο, με συνέπεια να βγουν και να επέμβουν, να βοηθήσουν τη Γωγώ Κουμπούνη να σηκωθεί και ακαριαία ο Δημήτρης Κοτταράς και οι δύο συνοδοί του να ηρεμήσουν.

Λίγα λεπτά αργότερα αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς συνέβη, δόθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις το όνομα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και το τηλέφωνο του Δημήτρη Κοτταρά, τον οποίο αναζήτησαν οι Αρχές. Το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό, όμως, ενώ διαπιστώθηκε πως ο Δημήτρης Κοτταράς είχε φύγει άμεσα από το γήπεδο μαζί με τους δύο συνοδούς του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και της συνέντευξης Τύπου, οι δύο δημοσιογράφοι πήγαν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα με τη Γωγώ Κουμπούνη να καταθέτει μήνυση κατά του Δημήτρη Κοτταρά.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξακολουθούσε να έχει κλειστό το κινητό του, παρά τις κλήσεις των αστυνομικών, αλλά, όπως ενημερωθήκαμε από την ΕΛ.ΑΣ. το Σάββατο (30/8), συνελήφθη και κρατείται εν όψει της απολογίας του ενώπιον εισαγγελέα όταν βρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μηνύσεις κατά των δύο δημοσιογράφων, υποστηρίζοντας ότι εκείνοι τον έβρισαν, του επιτέθηκαν και επιχείρησαν να χειροδικήσουν εναντίον του!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Δημητρίου είχε δεχθεί υβριστικού περιεχομένου απειλητικό τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Κοτταρά το απόγευμα της Πέμπτης (28/8) με αφορμή δημοσίευμα του a-sports.gr σχετικά με το ναυάγιο της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή Μπεμπά. Για όλα τα περιστατικά οι δύο δημοσιογράφοι ενημέρωσαν από την πρώτη στιγμή τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Παναγιώτη Μονεμβασιώτη…
Πηγή: a-sports.gr