Αποκαλύψεις Πιεκάρσκι για Σφιντέρσκι : “Ήρθε πρόταση από την Κίνα – Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει ένα καλό συμβόλαιο”!

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός φορ μετά από τις καλές του εμφανίσεις στο EURΟ έχει ανεβάσει τις μετοχές του και δεν είναι μυστικό ότι ο Δικέφαλος θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο, ειδικά μετά και την εισήγηση παραμονής του από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο ατζέντης του Πολωνού σέντερ φορ, Μάριους Πιεκάρσκι, μιλώντας σε πολωνικά ΜΜΕ αναφέρθηκε για τον Σφιντέρσκι αποκαλύπτοντας πρόταση για αυτόν από ομάδα στην Κίνα και τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Αρχικά ο Πιεκάρσκι είπε : “Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κάρολ, αλλά έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει πρόθεση να το πουληθεί εκ μέρους του συλλόγου. Οι Έλληνες δεν θέλουν να μιλήσουν καθόλου για την μεταγραφή του. Θα πρέπει να πληρώσετε 7.500.000 ευρώ για αυτόν , και έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο. Όλες οι προσφορές απορρίπτονται”.

Για την επιστροφή του Λουτσέσκου και το νέο του συμβόλαιο επεσήμανε : “Ο προπονητής Ράζβαν Λουτσέσκου που τώρα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, έφερε τον Κάρολ πριν 2,5 χρόνια και κέρδισε την εμπιστοσύνη του. Ο προπονητής Λουτσέσκου ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να βασιστεί τώρα επάνω του. Δεν είναι ξεκάθαρο συμπέρασμα ότι θα παραμείνει, αλλά ετοιμάζεται ένα νέο, καλό συμβόλαιο για αυτόν”.

Τέλος ο Πιεκάρσκι τόνισε : “Γιατί να μην επεκτείνει το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ εάν πάρει καλά χρήματα; Δεν λέω ότι ο Κάρολ θα παίξει στη Θεσσαλονίκη για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιο και να μπει νέα ρήτρα για το ενδεχόμενο πώλησης του κρατώντας την πόρτα ανοιχτή. Ο Κάρολ είναι καλά στην Ελλάδα, ωστόσο, δεν… τρελαίνεται για να πάρει μεταγραφή. Όταν γεμίσει και πάλι η Τούμπα θα είναι μεγάλη χαρά να παίζει εκεί. Σίγουρα, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικό όπως άλλα στην Ευρώπη, από την άποψη της έντασης και της δημοτικότητας, αλλά ήταν μια καλή κίνηση να πάει στον ΠΑΟΚ. Σκοράρει τακτικά, υπάρχει ενδιαφέρον και είχε επίσης μια πολύ καλή οικονομική προσφορά από την Κίνα που απορρίφθηκε. Παντρεύτηκε, έχει ένα παιδί, ζουν καλά εκεί και δεν υπάρχει λόγος να φύγει”.