Τι ισχύει με τους παίκτες

Σήμερα είναι η πέμπτη μέρα που θα μείνουν χωρίς ομαδική προπόνηση οι παίκτες του Άρη (κάποιοι προπονούνται μόνοι τους για να μην μείνουν πίσω…), περιμένοντας κι αυτοί τις όποιες εξελίξεις στην ομάδα. Πλην του Καλογεράκη που επιθυμεί να συνεχίσει στον Πανιώνιο (προπονείται εδώ και μέρες με τους «κυανέρυρθρους») κανείς άλλος δεν έχει αποχωρήσει από τους «κίτρινους», αν και είναι αρκετοί εκείνοι που το έχουν στο μυαλό τους.

Η κατάσταση που επικρατεί ωστόσο δεν επιτρέπει βιαστικές κινήσεις από κανέναν. Διότι αν ο Άρης αύριο επιστρέψει στα… παλιά και την Γ’ Εθνική τότε όλοι μένουν ελεύθεροι και ο καθένας αποφασίζει για το μέλλον του. Αν όμως «επικρατήσει» και πάλι ο Λάμπρος Σκόρδας, αυτό σημαίνει πως όσοι έχουν συμβόλαιο, είναι δεσμευμένοι.

Υπάρχει βέβαια μια κατηγορία παικτών που έχει δικαίωμα προσφυγής, αλλά οι περισσότεροι είναι πληρωμένοι και δύσκολα θα δικαιωθούν αν επιλέξουν να διεκδικήσουν την ελευθερία τους. Για όλα τα παραπάνω κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο με άλλη ομάδα από τη στιγμή που έχουν από ένα εν ισχύ με τον Άρη.

Υπάρχει ωστόσο κι ένα άλλο θέμα που χρίζει διερεύνησης, αλλά λόγω ειδικών συνθηκών δεν μπορεί να τσεκαριστεί. Καινούρια συμβόλαια έχουν υπογραφεί, αλλά έχουν κατατεθεί στην ΕΠΟ; Και τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση; Έχουν την δυνατότητα οι παίκτες να αποχωρήσουν ή θα βρεθούν ξαφνικά με συμβόλαια σε δύο ομάδες; Το απόλυτο μπάχαλο δηλαδή…