Σοκ για τον Λούμορ που υπέγραψε και έφυγε για Γκάνα!

Ο Λούμορ Αγκμπενιένου υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Άρη σήμερα (30/7) ωστόσο ο Γκανέζος ακραίος μπακ περνάει δύσκολες στιγμές λίγο μετά από την στιγμή που τελείωσε η μεταγραφή του στους “κίτρινους”.

Ο 27χρονος Αφρικανός αμυντικός λίγο πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Άρη έλαβε ένα τηλεφώνημα από την γυναίκα του με τραγικά νέα, αφού του μετέφερε την σοκαριστική είδηση του θανάτου του μόλις τεσσάρων εβδομάδων παιδιού τους!

Το μωρό της οικογένειας του Λούμορ ήταν σε θερμοκοιτίδα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει με αποτέλεσμα να “φύγει”. Ο ποδοσφαιριστής έπαθε σοκ και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση όπως είναι εύκολα κατανοητό.

Δίπλα του στάθηκαν όλοι στην ΠΑΕ Άρης και συμπαραστέκονται σε αυτό το δράμα που ζει. Παρά το ισχυρό σοκ ο Λούμορ ήθελε να τελειώσει η μεταγραφή, υπέγραψε και πέταξε ήδη για Γκάνα προκειμένου να βρεθεί κοντά στην γυναίκα του.

Λίγο πριν πετάξει ο Θοδωρής Καρυπίδης του είπε πως ότι χρειαστεί θα βρεθεί δίπλα του και ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη μαζί με την συζύγο του μόλις αισθανθούν καλύτερα.