Η φιλοσοφία του Λουτσέσκου και η Μποέμιαν!

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το πρώτο παιχνίδι με την Μποέμιαν στην Ιρλανδία έχει μπει ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλεύει στην τακτική, με βάση τη φιλοσοφία του που  δεν «προβλέπει προσαρμογή στο στυλ του αντιπάλου», όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο επίσημος Δικέφαλος στο δελτίο τύπου του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται για την προπόνηση του Σαββάτου:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθροισμα λεπτομερειών. Και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ένας άνθρωπος που δεν μπορεί ν’ αφήσει την παραμικρή λεπτομέρεια να περάσει. Έτσι, αυτές οι τελευταίες μέρες πριν το πρώτο ματς έχουν χαρακτήρα fine tuning.

Η φιλοσοφία του Ρουμάνου τεχνικού δεν προβλέπει προσαρμογή στο στυλ του αντιπάλου. Επιτάσσει τήρηση των βασικών αρχών που προσπαθεί να εμφυσήσει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και μικρές, αλλά ουσιαστικές διαφοροποιήσεις οι οποίες μπορούν να… ξεκλειδώσουν έναν αγώνα. Αυτό σημαίνει πως η δουλειά για τη δημιουργία ταυτότητας στο παιχνίδι του Δικεφάλου συνεχίζεται και εντείνεται.

Ταυτόχρονα, όμως, υπάρχει και η ανάλυση της Μποέμιανς και των λεπτομερειών που αναφέραμε. Η προπόνηση του Σαββάτου αφορούσε την τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας με build up από τη ζώνη της άμυνας με έμφαση στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Ίνγκι Ίνγκασον θεραπεία στο γυμναστήριο και τρέξιμο και ο Χοσέ Κρέσπο αποκατάσταση.

Την Κυριακή (01.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στο γήπεδο της Τούμπας».