Επίσημο: Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Τέλος εποχής για την Μπαρτσελόνα που το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε την αποχώρηση του σπουδαίου Λιονέλ Μέσι από τις τάξεις του συλλόγου, μετά από 17 χρόνια.

Όπως αναφέρει η διοίκηση των Μπλαουγκράνα σε επίσημη ανακοίνωση της, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία που δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί, λόγω των οικονομικών περιορισμών που έχουν θεσπιστεί από τη La Liga.

«Παρότι είχε επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι με την ξεκάθαρη βούληση και των δύο πλευρών να υπογραφεί ένα νέο συμβόλαιο σήμερα, εντούτοις αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί εξαιτίας οικονομικών και δομικών εμποδίων (η νομοθεσία της La Liga).

Υπό αυτή την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Αμφότερες οι πλευρές αισθάνονται μεγάλη λύπη που η θέληση της ομάδας και του παίκτη, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Η Μπάρσα θα ήθελα να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς της τον παίκτη για την συνεισφορά και την αφοσίωση του στον σύλλογο και του εύχεται το καλύτερο στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή»!