By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ηρακλής: Έκανε σεφτέ στις μεταγραφές με… πρώην!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής: Έκανε σεφτέ στις μεταγραφές με… πρώην!

Τhessports
Last updated: 06/08/2021 13:40
Τhessports
Share
SHARE

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν έκανε ο Ηρακλής, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μανόλη Παπαστεριανού.

Ο 34χρονος μέσος ετοιμάζεται να φορέσει για ακόμα μια φορά τη φανέλα με τον Ημίθεο, μετά από δέκα χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση:

Την φανέλα με τον Ημίθεο θα φοράει για τον επόμενο χρόνο ο Μανόλης Παπαστεριαννός, μετά από δέκα χρόνια. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής ανδρώθηκε στον Ηρακλή και επιστρέφει για να βοηθήσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην φετινή σεζόν.
Ο Μανώλης Παπαστεριανός γεννήθηκε στην Ιερισσό στις 15 Αυγούστου του 1987 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την τοπική Άκανθο.

Από το καλοκαίρι του 2005 ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο φορώντας την φανέλα του Ηρακλή μέχρι το καλοκαίρι του 2011 καταγράφοντας συνολικά 109 συμμετοχές και 5 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ακολούθησε ο Άρης για τις περιόδους 2011 – 12 και 2012 – 13 με 34 συμμετοχές και 1 γκολ..Την σεζόν 2013 -14 αγωνίστηκε στην Ligue 1 της Ρουμανίας με τα χρώματα της Concordia έχοντας 16 συμμετοχές και 1 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στην Super League και στην ομάδα της Ξάνθης με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε τις περιόδους 2014 – 15 και 2015 – 16 φτάνοντας μάλιστα μαζί της στον Τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α στις 23 Μαϊου 2015 ενώ στις δύο αυτές χρονιές κατέγραψε 57 συμμετοχές και 4 γκολ.

Το πρώτο μισό της περιόδου 2016 – 17 πήγε στην Βέροια για να επιστρέψει στο δεύτερο μισό και πάλι στην Ξάνθη. Την περίοδο 2017 – 18 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ο.Φ.Η πανηγυρίζοντας με την ομάδα της Κρήτης την επιστροφή της στην Super League ενώ αγωνίστηκε μαζί της στην κορυφαία Εθνική Κατηγορία και την περασμένη χρονιά 2018 – 19 έχοντας στην διετία αυτή 37 συμμετοχές και 4 γκολ. Συνολικά και σε επαγγελματικό επίπεδο ο Μανόλης έχει να επιδείξει 298 συμμετοχές και 15 τέρματα. Πέρσι ηταν στο ρόστερ της ομάδας της Τρίγλιας.

Σχετικά άρθρα

Με το ένα πόδι στη SL2 Πανσερραϊκός και ΑΕΛ: Η βαθμολογία
Με τέσσερις απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ
Με «κλειστά χαρτιά» στον Βόλο ο Άρης
Επίσημο: Εποχή Ματσάρι στον Ηρακλή!
«Ρώτησε για Βίτορ Καρβάλιο ο ΠΑΟΚ»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Βγαίνουν στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!
Next Article Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για το Κλεάνθης Βικελίδης (pics)

Τελευταία νέα

Super League 2 όπως… Κύπελλο Ελλάδας!
SUPERLEAGUE 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
12 May, 2026
Μπουντούρης: «Αποχωρώ γιατί έτσι επέλεξαν οι άνθρωποι της εμπιστοσύνης του κύριου Μυστακίδη»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
12 May, 2026
Ουάρντα: Το μήνυμα για Ηρακλή και… διαρκείας!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
12 May, 2026
Κ19: Χωρίς φιλάθλους ο τελικός ΠΑΟΚ – Άρης!
SUPERLEAGUE ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
12 May, 2026
Follow US