«Έχουμε χάσει την μπάλα»

Η φράση που χρησιμοποίησε ο Νίκος Ψυχογιός, σε συνέντευξή του, αντικατοπτρίζει πλήρως τι ακριβώς βιώνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Ο 24χρονος μπακ των «κίτρινων» αναφέρθηκε στις δικές τους σκέψεις, αλλά και των συμπαικτών του για το μέλλον.

Αρχικά είπε: «Ό,τι είναι να γίνει να γίνει για να τελειώνουμε. Ο κόσμος έχει συσπειρωθεί και νομίζω ότι είναι πλέον κοινή απαίτηση να πάει η ομάδα στη Γ’ Εθνική για να εξυγιανθεί».

Για το τι κάνουν οι παίκτες ανέφερε: «Με την ομάδα δεν κάνουμε προπονήσεις. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο. Ό,τι κάνει ο καθένας μόνος του. Όποιος μάθει κάτι παίρνει τηλέφωνο στον άλλο για να ενημερώσει».

Για τα συμβόλαια των παικτών τόνισε, επιβεβαιώνοντας μάλιστα το χθεσινό ρεπορτάζ του thessports: «Απ’ ότι ξέρω τα συμβόλαια που υπογράφηκαν τώρα με τον κ. Στεφανίδη δεν έχουν ισχύ αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμη. Δεν ξέρω αν είχαν σταλεί. Θα πρέπει αν το ψάξουμε».

Και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Έχουμε χάσει την μπάλα. Δεν ξέρω αν είμαι ελεύθερος δεν ξέρω αν η ομάδα μείνει στη Β’ εθνική αν έχω συμβόλαιο εν ισχύ».

Για το τι θα γίνει με τους παίκτες σε περίπτωση Γ’ Εθνικής: «Θα πρέπει να συζητήσω αν η ομάδα πάει Γ’. Υπάρχουν πολλά ζητήματα. Απ’ ότι ξέρω κάποιοι παίκτες δεν θέλουν να μείνουν στην Γ’ εθνική. Κάποιοι το σκέφτονται. Αλλά όλα είναι σχετικά, ανάλογα με το τι προοπτικές υπάρχουν. Νομίζω ότι κάθετος δεν είναι κανένας. Αλλά κάποιοι είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο της Γ’ Εθνικής».

Για την περίπτωση της Β’ Εθνικής είπε: «Αρχικά θα πρέπει να τσεκάρουμε ποια συμβόλαια ισχύουν. Εγώ για παράδειγμα δεν ξέρω αν είμαι ελεύθερος. Αν δεν ισχύει μετά είναι ελεύθερος να κοιτάξω τις προτάσεις που έχω ή να διαπραγματευτώ με τον Άρη. Ανάλογα με τα θέλω. Ποιος θα είναι προπονητής, τι θα πει ο πρόεδρος…».

Και κατέληξε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Αυτά αν είχαν συμβεί τον Ιούνιο όλα θα ήταν πιο εύκολα. Τώρα όλα είναι οριακά».
* Η συνέντευξη δόθηκε στον Arena FM 89.4