“Με το μυαλό στο χιαστί”

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Εθνικής ομάδας επί του Πουέρτο Ρίκο, Νίκος Ζήσης, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στάθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως το μυαλό των διεθνών βρίσκεται και στον χιαστί.

Αρχικά, ο διεθνής γκαρντ δήλωσε: «Σήμερα ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι γιατί ξέραμε ότι το Πουέρτο Ρίκο έπαιζε τελευταίο χαρτί. Μπήκαμε νωχελικοί και το Πουέρτο Ρίκο έπαιξε με κάποια break, μπήκε καλύτερα και πίεσε πιο δυνατά στις μπάλες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα καλό ξέσπασμα. Έχουμε μια μέρα να ξεκουραστούμε και συνεχίζουμε».

Για το αν μετά το 3Χ3 αυξάνονται και οι προσδοκίες, ο Ζήσης τόνισε: «Αυξάνονται αλλά όπως ξεκινήσαμε έτσι θα συνεχίζουμε. Δεν έχουμε την πίεση του φαβορί, μας λείπουν εξαιρετική παίκτες, όμως είμαστε και παραμένουμε ομάδα και συνεχίζουμε»

Εν συνεχεία, ο Ζήσης πρόσθεσε: «Σίγουρα οι Κροατία κι Αργεντινή είναι οι πιο ποιοτικές ομάδες του ομίλου, είδαμε τι έγινε και στα άλλα παιχνίδια βέβαια και δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν. Οι Κροατία κι Αργεντινή όμως έχουν πιο ποιοτικούς παίκτες, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ίσως με το μυαλό στο χιαστί παιχνίδι. Πηγαίνουμε παιχνίδι-παιχνίδι, αλλά ότι κι αν γίνει στον όμιλο θα πρέπει να παλέψουμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά έχοντας στο μυαλό το χιαστί που θα είναι νοκ άουτ παιχνίδι. Τίποτα δεν είναι εύκολο σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είμαστε χαρούμενοι για το 3Χ3, αλλά θα πρέπει να μείνουμε με τα πόδια στη γη και να συνεχίσουμε».