«Λουκέτο» στο Πανθρακικό

Οσοι επισκέπτονται από το πρωί της Δευτέρας το Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής το βρίσκουν κλειστό! Η διοικούσα επιτροπή του ανακοίνωσε την παύση της λειτουργίας του, λόγω λήξης της άδειάς του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το έγγραφο, από την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και ως την έκδοση νέας άδειας δεν επιτρέπεται η χρήση του σταδίου ή χώρου του, ατομικά ή ομαδικά, από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Η υπόθεση της λήξης της άδειας των γηπέδων δεν αφορά μόνο το Πανθρακικό Στάδιο αλλά και αρκετά ακόμα εθνικά ή δημοτικά στάδια, γήπεδα, κλειστά γυμναστήρια ή κολυμβητήρια στην Θράκη αλλά και την υπόλοιπη χώρα.

Μάλιστα, για τον λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα το προσεχές Σαββατοκύριακο στην διεξαγωγή αγώνων του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, που έχουν προγραμματιστεί. Για τον ίδιο λόγο, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα, όρισε αργά την έναρξη των δικών της διοργανώσεων η ΕΠΣ Έβρου.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, έπειτα από λίγο καιρό, λογικά θα εκδοθεί μια υπουργική απόφαση που θα δίνει παράταση στις άδειες λειτουργίας των αθλητικών χώρων για μερικούς μήνες, μέχρι πχ τις 31 Δεκεμβρίου. Και φυσικά με τον τρόπο αυτό δεν θα λυθεί το πρόβλημα, αλλά θα μετατεθεί για το μέλλον.

ΠΗΓΗ: Thrakisports.gr