Γκαγκάτσης: «Δεν ντράπηκε ο κ. Φιλόπουλος να είναι ξανά στις λίστες;»!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, κατά τη διάρκεια της ΓΣ της ΕΠΟ, ζήτησε να εξαιρεθεί από τη λίστα των δικαστών ο Παναγιώτης Φιλόπουλος τονίζοντας πως ξεφτιλίστηκε με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας.

Ειδικότερα ο Μάκης Γκαγκάτσης ζήτησε και πήρε τον λόγο πάνω στο θέμα της ανάδειξης των νέων δικαστικών λειτουργών στα ποδοσφαιρικά δικαιοδοτικά όργανα, οι οποίοι έρχονται ως μία λίστα από το αρμόδιο Υπουργείο, αναφερόμενος στο θέμα Φιλόπουλου: «Είδα ένα όνομα που με διέγειρε οπότε δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω. Να εκφράσω την αποδοκιμασία μου για τον Νόμο Αυγενάκη του 2020 που μαζευόμαστε για να ορίσουμε τακτικούς δικαστές στα δικαιοδοτικά όργανα μέσα από λίστα. Εάν δεν υπήρχε η προηγούμενη Γ.Σ. για την Ολιστική θα βλέπαμε αυτό το χαρτί και θα φεύγαμε. Ούτε κληρωτίδα. Σαν ορισμός.

Βλέπω ένα όνομα. Παναγιώτης Φιλόπουλος για το Διαιτητικό. Ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων και της Εφέσεων όταν εκδικάστηκε η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Ο κ. Φιλόπουλος τότε απεφάνθη ότι δεσμεύεται από το πόρισμα της ΕΕΑ. Από ένα πόρισμα που έβγαλαν κάποια λαμόγια. Από μία ψεκασμένη τη Μαρούπα, από έναν άνθρωπο που παραιτήθηκε και από έναν άνθρωπο που έχτισε κάτι βίλες και συνδέεται κάπου στην Κεφαλονιά ή στη Ζάκυνθο. Ότι δεσμεύεται από το πόρισμα αυτών των ανθρώπων.

Στη συνέχεια αφού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσέφυγε στο CAS γύρισε την υπόθεση στην Εφέσεων. Ο κ. Φιλόπουλος παραιτήθηκε και σήμερα βλέπουμε το όνομά του να μπαίνει από την πίσω πόρτα. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Ξεφτιλίστηκε. Έχει ξεφτιλιστεί. Εγώ θέλω να είμαι καλόπιστος και ότι από το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν γνώριζαν τίποτα. Από το Εφετείο επίσης. Ο ίδιος ο κ. Φιλόπουλος δεν ντράπηκε να βάλει το όνομά του σε αυτές τις λίστες. Ο Νόμος που πέρασε είναι για να έχουμε τους ίδιους ανθρώπους; Και όταν βγούμε από εδώ μέσα να λέμε πως ο ΠΑΟΚ κάνει bullying στους δικαστές; Να θέσω το ζήτημα να σταλεί ένα αίτημα να εξαιρεθεί ο κ. Φιλόπουλος. Εμείς έχουμε προσφύγει στον Άρειο Πάγο. Να στείλουμε έγγραφο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και να αντικατασταθεί στη λίστα».

Πηγή: gazzetta.gr