Άμεσα επαφές με Καλαϊτζίδη, παίκτες

Ο Άρης την Παρασκευή θα συμμετάσχει στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής. Το χρονικό διάστημα που απομένει είναι σύντομο γι’ αυτό άμεσα θα αρχίσουν οι συζητήσεις για τον καταρτισμό του ρόστερ, αλλά και με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Σε πρώτη φάση, θα γίνει επαφή με τον 57χρονο τεχνικό προκειμένου να αποσπάσουν την συναίνεσή του για την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.

Από κει και πέρα θα προχωρήσουν οι κουβέντες με τους ποδοσφαιριστές για να διαπιστωθεί πόσοι από αυτούς έχουν την διάθεσή να συνεχίσουν και στον Άρη της Γ’ Εθνικής. Επίσης, αν όλα πάνε καλά και παραμείνει και ο Καλαϊτζίδης, οι «κίτρινοι» θα προχωρήσουν σε μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που ήδη έχουν συμφωνήσει. Ένας εξ αυτών είναι ο Ν’ Λουντουλού.

Θυμίζουμε πως πλέον δεν ισχύει ο περιορισμός στις μεταγραφές λόγω μη αδειοδότησης και ο Άρης μπορεί να αποκτήσει παίκτες οποιαδήποτε ηλικίας. Συνολικά οι «κίτρινοι» μπορούν να έχουν στο ρόστερ τους μέχρι τέσσερις ξένους και δύο ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών.

Όλα τα παραπάνω βέβαια με την προϋπόθεση πως θα υλοποιηθεί η υπόσχεση που έχει δοθεί από επιφανείς Αρειανούς ότι θα συνδράμουν οικονομικά μέχρι να αρχίσουν να έρχονται έσοδα στην ομάδα (τηλεοπτικό, διαρκείας κ.α.).