Θέλει να βγει και να τα πει ο Κλάους…

Ο Κλάους Αθανασιάδης φάνταζε για πολλούς μέσα στον ΠΑΟΚ ως πιο εύκολη υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου. Όμως, διαψεύστηκαν και η αρνητική εξέλιξη στο θέμα της υπογραφής του νέου συμβολαίου αρχίζει να προκαλεί τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας.

Όπως, έχει γράψει εδώ και πολύ καιρό το Thessports ο διεθνής φορ του ΠΑΟΚ, παρά την προφορική συμφωνία, δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει, τους θεωρεί πολύ σημαντικούς και τους έχει πει στον Ζήση Βρύζα με τον οποίο έκανε τις περισσότερες συζητήσεις.

Αυτή η ανησυχία του δεν έχει να κάνει τόσο με το οικονομικό, αν και από τη μια και μοναδική επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη στο Μακεδονία Palace, διαπίστωσε αυτός και ο πατέρας του πως πέρασε η εποχή που για δανεικό ποδοσφαιριστή ο ΠΑΟΚ (του Σαββίδη) σκορπούσε 500.000 ευρώ. Στο οικονομικό κομμάτι υπάρχει συμφωνία, παρά τα αντίθετα που διαρρέουν από τη Μικράς Ασίας.

Ο Κλάους περίμενε μέχρι τώρα να ενισχυθεί η ομάδα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί την αγαπάει και θέλει να τη δει να πρωταγωνιστεί. Δεύτερον, επειδή είναι από 8 χρονών στην Τούμπα και «νοιώθει από ΠΑΟΚ», βλέπει πως σε αντίθετη περίπτωση, αυτός θα είναι (πάλι) το εξιλαστήριο θύμα.

Ο διεθνής φορ αντιλαμβάνεται πως με τα όσα είπε ο Ιάκωβος Αγγελίδης στην συνέντευξη του «πέταξε το μπαλάκι» σκέφτεται να τοποθετηθεί δημόσια, μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου, αν και τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας περί του φετινού ρόστερ και έμοιαζαν με «μήνυμα» προς την ΠΑΕ, μάλλον δεν έφτασαν στους αποδέκτες…

Γι’ αυτό και προτιμά μέχρι τώρα να μην έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα τον εξασφαλίζει οικονομικά για τα επόμενα χρόνια. Και το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη προτεραιότητα του Κλάους…