«Ο Άρης είναι ενωμένος όσο ποτέ»

Ο Ηλίας Πόππης, που το τελευταίο διάστημα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι στα διοικητικά του Άρη, ξεκαθάρισε σήμερα ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα κοινά της ομάδας, όπως και οι κ.κ. Ορφανίδης, Παπαϊωάννου και μίλησε για την χτεσινή παρουσία τους στο «Δασυγένειο» και στην προπόνηση της ομάδας.

«Σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή εγγυηθήκαμε για τα χρήματα που έχουν να πάρουν από την ομάδα και τους ζητήσαμε να μείνουν μαζί μας. Κάποιοι δεν έχουν χρήματα για να επιβιώσουν. Ομως, τους είπαμε ότι μπορούν να γράψουν ιστορία με τον Αρη. Ηταν τεράστια συμβολή του κ. Καλαϊτζίδη και ο Άρης είναι τυχερός που τον έχει σ’ αυτή την στιγμή στο δυναμικό του», είπε ο κ. Πόππης μιλώντας στον Arena FM.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας υποστήριξαν ότι: «Ξεχάστε τον παλιό τον Άρη, τον έκαναν μικρό αυτοί που τον διοικήσανε αλλά πλέον αλλάζει σελίδα με στόχο να γίνει ο παλιός Άρης. Ο ΑΣ έχει πει ότι μέχρι τη Δευτέρα θα αποφασίσει για το καλύτερο του Άρη».

Ο Ηλίας Πόππης, παραδέχθηκε τα λάθη που έκανε και ο ίδιος διοικητικά στο παρελθόν, αλλά έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον του Άρη: «Εστω και την τελευταία στιγμή όλη η οικογένεια του Άρη ήταν ενωμένη και βγήκε μια δύσκολη απόφαση. Θα βαδίσουμε αυτόν τον δύσκολο δρόμο, αλλά ο κόσμος με την συσπείρωση έστειλε το μήνυμα του».

Αναφερόμενος στον Λάμπρο Σκόρδα είπε πως η πράξη του να ξαναασχοληθεί με τα κοινά έκανε το μεγαλύτερο καλό στον Άρη. «Ενωσε τον κόσμο του Άρη, του πιστώνω το άρθρο 44, αλλά από εκεί και πέρα έγιναν όργια. Να βρει άλλο επάγγελμα, πλέον, ο Σκόρδας…».