«Ξάνθη για Ευρώπη»

Μπορεί το πρωτάθλημα μόλις να έχει αρχίσει, ωστόσο ο Χρήστος Λισγάρας, τολμά να πει ότι η Ξάνθη αξίζει να βγει στην Ευρώπη. Ο αμυντικός της θρακικής ομάδας μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για τη νέα σεζόν και τις δικές του φιλοδοξίες.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον ένα βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές αλλά και από την αγωνιστική μας εικόνα. Είμαστε η Skoda Ξάνθη και στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε όλους τους αγώνες. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα όμως, είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα και πιστεύω ότι σύντομα θα πιάσουμε τα στάνταρ απόδοσης που θέλουμε όλοι εμείς αλλά και ο κόσμος μας», σχολίασε ο ποδοσφαιριστής για το ξεκίνημα της ομάδας του.

Για τις εντυπώσεις του μετά τη πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ξάνθης, είπε: «Μου άρεσε πάρα πολύ το νέο μου ‘σπίτι’. Ο κόσμος προσπάθησε και μας βοήθησε αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να τον ανταμείψουμε. Αυτό ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα, ένιωσα όμορφα και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα για το καλό της ομάδας».

Για τις φιλοδοξίες του, που φέτος ταυτίζονται με αυτές της Ξάνθης, τόνισε: «Είμαι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και θέλω να ξαναπαίξω σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Και πιστεύω ότι η Skoda Ξάνθη είναι μία ομάδα που της αξίζει να παίζει Ευρώπη».