By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μαρτίνς: «Μας δίνουν ανάσα και αυτοπεποίθηση νίκες σαν την χθεσινή»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΔΙΑΦΟΡΑ

Μαρτίνς: «Μας δίνουν ανάσα και αυτοπεποίθηση νίκες σαν την χθεσινή»

Τhessports
Last updated: 17/09/2021 20:37
Τhessports
Share
SHARE

Την σημασία της νίκης με την Αντβέρπ υπογράμμισε ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετέφερε και τι συμβαίνει με τους Εμβιλά και Μασούρα που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Για τη νίκη με την Αντβέρπ και τη συνέχεια:

Είναι από τα παιχνίδια τα πολύ σημαντικά όταν τα κερδίζουμε. Πρώτον διότι μας δίνουν ανάσα. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση, μας κάνουν να εξελισσόμαστε αλλά και να μεγαλώνουμε ως ομάδα αλλά και ο καθένας ξεχωριστά. Επομένως έχουμε αποκομίσει πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε.

Την αλλαγή του Εμβιλά:

Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του. Εκείνη τη στιγμή αποφασίσαμε πως ίσως έπρεπε να βγει. Η ομάδα ίσως εκείνη τη στιγμή διαισθάνθηκε το πρόβλημα. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Όλο αυτό έφερε μία αναστάτωση στην ομάδα και χάθηκε η συγκέντρωση. Ωστόσο έχουμε μία μέρα να εκτιμηθεί η κατάστασή του και ελπίζουμε να αποδειχθεί πως θα είναι εντελώς καλά.

Τον Μασούρα:

Ο Γιώργος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχουμε βασιστεί πάνω του πολλές φορές. Η συνεισφορά του στο παιχνίδι μας είναι μεγάλη. Έχει το γκολ. Για εξτρέμ έχει όμορφα γκολ και τον περιμένουμε να γυρίσει. Είναι τελείως καλά για το πρόβλημα που είχε απλώς περιμένουμε να δούμε για την φυσική του κατάσταση και κάποιες αμφιβολίες που έχουμε.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ιστορική συντριβή τις Εθνικής Γυναικών από την Γαλλία!
Next Article Αντωνίου : “Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βρει την ηρεμία του…”

Τελευταία νέα

H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US