Μαρτίνς: «Μας δίνουν ανάσα και αυτοπεποίθηση νίκες σαν την χθεσινή»

Την σημασία της νίκης με την Αντβέρπ υπογράμμισε ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετέφερε και τι συμβαίνει με τους Εμβιλά και Μασούρα που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Για τη νίκη με την Αντβέρπ και τη συνέχεια:

Είναι από τα παιχνίδια τα πολύ σημαντικά όταν τα κερδίζουμε. Πρώτον διότι μας δίνουν ανάσα. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση, μας κάνουν να εξελισσόμαστε αλλά και να μεγαλώνουμε ως ομάδα αλλά και ο καθένας ξεχωριστά. Επομένως έχουμε αποκομίσει πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε.

Την αλλαγή του Εμβιλά:

Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του. Εκείνη τη στιγμή αποφασίσαμε πως ίσως έπρεπε να βγει. Η ομάδα ίσως εκείνη τη στιγμή διαισθάνθηκε το πρόβλημα. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Όλο αυτό έφερε μία αναστάτωση στην ομάδα και χάθηκε η συγκέντρωση. Ωστόσο έχουμε μία μέρα να εκτιμηθεί η κατάστασή του και ελπίζουμε να αποδειχθεί πως θα είναι εντελώς καλά.

Τον Μασούρα:

Ο Γιώργος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχουμε βασιστεί πάνω του πολλές φορές. Η συνεισφορά του στο παιχνίδι μας είναι μεγάλη. Έχει το γκολ. Για εξτρέμ έχει όμορφα γκολ και τον περιμένουμε να γυρίσει. Είναι τελείως καλά για το πρόβλημα που είχε απλώς περιμένουμε να δούμε για την φυσική του κατάσταση και κάποιες αμφιβολίες που έχουμε.