Πένθος στον Άρη: «Έφυγε» ο Δημήτρης Γεωργούλης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης, εκφράζοντας την οδύνη της για τον θάνατο ενός εκλεκτού μέλους της «κίτρινης» οικογένειας, του Δημήτρη Γεωργούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ημέρα πένθους και θλίψης για την οικογένεια του Άρη είναι η 21η Σεπτεμβρίου, αφού ένα από τα πλέον εκλεκτά μέλη της δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γεωργούλη. Ένας από τους πιο αγνούς, ανιδιοτελείς, καλόκαρδους και πιστούς φίλους του Αρη, «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλο το φάσμα του συλλόγου.

Η προσφορά του Δημήτρη Γεωργούλη στον Αρη δεν μπορεί να αποδοθεί σε λίγες γραμμές. Ταξίδεψε όλη τη γη με τις ομάδες του συλλόγου, ενώ άκρως σημαντική ήταν η προσφορά του στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της «Σάρισα», η οποία αποτέλεσε «αιμοδότη» της ΚΑΕ Αρης, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος της ομάδας μπάσκετ.

Η ΚΑΕ Αρης εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον θάνατο του Δημήτρη Γεωργούλη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…